A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Проведено позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки надзвичайних ситуацій

Дата: 15.02.2022 11:30
Кількість переглядів: 279

Фото без опису
Проведено позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки надзвичайних ситуацій. 
Головна тема – військова загроза з боку Росії. 
У порядку денному питання, що  стосується виключно забезпечення безперебійної життєдіяльності громади на випадок загострення агресії. 

Зі слів начальника першого відділу Коломийського районного ТЦК та СП Юрія Фербея немає жодних особливих розпоряджень чи загальної мобілізації людських ресурсів, тільки планові заходи щодо призову юнаків на строкову військову службу та військову службу за контрактом. 

 Разом з тим, зважаючи на військово-політичну ситуацію в Україні та з метою належної підготовки  до можливого прибуття у західні регіони внутрішньо переселених осіб і сімей доручено:
- старостам старостинських округів вивчити питання щодо використання вільного житлового і нежитлового фонду у населених пунктах громади для їх тимчасового проживання.
- керівники закладів охорони здоровя  та освіти повинні заздалегідь поповнити запаси медикаментів, пально-мастильних матеріалів,вжити заходів щодо забезпечення безперебійного електроживлення,створення умов для надання дітям із внутрішньо переселених сімей  освітніх послуг.

Обговорено та надано відповідні доручення з питань забезпечення надійного звязку, енергозабезпечення, надання житлово-комунальних послуг, створення запасів паль-мастильних матеріалів тощо.

Крім цього рекомендовано підприємцям, керівникам агроформувань створити  запас продуктів харчування, предметів першої необхідності для нормального життєзабезпечення населення громади.

Пам’ятаймо, що найбільше, чого зараз хоче ворог – це паніка і недовіра. Ми не можемо дати йому жодного шансу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень