A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення!

Дата: 10.05.2021 08:47
Кількість переглядів: 219

Оголошення

про проведення громадських обговорень проєктів регуляторних актів – рішень Городенківської міської ради «Про затвердження Положення про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності», «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік» та «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік»

 

24 травня 2021 року об 14.00 год. в приміщенні  малого залу засідань  Городенківської міської ради по вул. Богуна Івана, 11 відбудуться громадські  обговорення проєктів регуляторних актів – рішень Городенківської міської ради «Про затвердження Положення про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності», «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік» та «Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік» з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Зазначені проєкти регуляторних актів опубліковано на офіційному сайті міської ради в розділі «Регуляторна політика».

До участі у громадських обговореннях запрошуються представники цільових груп, на яких поширюється дія регуляторних актів та представники громадськості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень