A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з російськими окупантами!

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з російськими окупантами!

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу. Відтак в Україні та, зокрема, на Прикарпатті сьогодні стартувала національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу».    З цього приводу в облдержадміністрації відбувся пресбрифінг для ЗМІ. Про кампанію розповіли голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, начальник головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, т.в.о. командира військової частини 1241 Національної гвардії України Вадим Ліневський, старший офіцер відділу комплектування 31-го прикордонного загону м. Івано-Франківська В’ячеслав Онофрей і начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА Ігор Фіняк.   «Наша країна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно. Для виконання цього надскладного і найважливішого завдання нам потрібно постійно посилювати захисників України, – зазначила Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА. – Закликаємо усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів. Формування бригад уже розпочалося. Їх кістяк складатиметься із офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково із добровольців, високомотивованих патріотів України». Докладніше – за посиланням https://bit.ly/3jrjxw2 #ГвардіяНаступу  

14:08 03.02.2023

Долучитися до бригад «Гвардія Наступу» можна у 7-ми ЦНАПах Прикарпаття

Долучитися до бригад «Гвардія Наступу» можна у 7-ми ЦНАПах Прикарпаття

   В Україні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога.

14:06 03.02.2023

До Городенківської громади прибули генератори від благодійної організації "Благодійний фонд "Вірні"

До Городенківської громади прибули генератори від благодійної організації "Благодійний фонд "Вірні"

Сьогодні до міської ради завітав засновник благодійної організації "Благодійний фонд "Вірні" Андрій Матійчик, який передав Городенківській міській раді два генератори, потужністю 3кВт кожен, для потреб громади. Щиро дякуємо БО "Благодійний фонд "Вірні" за допомогу! Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею! Разом ми переможемо!

13:02 03.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень