A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо допомагати нашим землякам військовим наближати довгоочікувану Перемогу

Продовжуємо допомагати нашим землякам військовим наближати довгоочікувану Перемогу

Доки військові чи їх родичі отримують необхідні на передовій речі, ті захисники, які отримали все необхідне, вже надсилають фотозвіти. Серед спорядження та амуніції є й речі, які нещодавно передали українцям із Польщі. Всі ці речі зараз як ніколи потрібні нашим військовим на фронті. Висловлюємо велику вдячність нашим польським та німецьким побратимам із Powiat Brzeski , Starostwo Powiatowe w S?awnie Польщі, Kreisverwaltung Kusel Німеччини, за те, що у цей важкий для України час, продовжують допомагати українцям. Дякуємо за вашу постійну підтримку та за надану гуманітарну допомогу, яка вже допомагає військовим Збройних Сил України. Разом переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

11:03 05.10.2022

Оргкомітет по відзначенню в громаді Дня захисників і захисниць України, 80 річниці створення Української повстанської армії та Дня українського козацтва

Оргкомітет по відзначенню в громаді Дня захисників і захисниць України, 80 річниці створення Української повстанської армії та Дня українського козацтва

Під головуванням міського голови Богдана Кобилянського відбувся оргкомітет по відзначенню в громаді Дня захисників і захисниць України, 80 річниці створення Української повстанської армії та Дня українського козацтва. В ході засідання присутні обговорили план заходів із підготовки відзначення святочної дати, а також дано відповідні доручення щодо її проведення. Урочисті заходи спершу відбудуться у Городенці біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх воїнів», а згодом у Тишківцях, рідному селі родини Шухевичів. Також у цей день заплановано футбольний матч на підтримку ЗСУ та благодійний концерт. Детальніше про час проведення заходів міська рада повідомить згодом.

17:23 04.10.2022

Городенківський відділ адміністративного забезпечення роз’яснює про умови проведення автоматичного перерахунку субсидії на опалювальний сезон 2022-2023р.

Городенківський відділ адміністративного забезпечення роз’яснює про умови проведення автоматичного перерахунку субсидії на опалювальний сезон 2022-2023р.

Повідомляємо, що в жовтні поточного року буде проведено автоматичний перерахунок житлової субсидії на опалювальний період 2022-2023 років без особистого звернення громадян для: • домогосподарств, яким призначено субсидію на неопалювальний період (з травня 2022 року); • домогосподарств, яким вона була призначена в розмірі 0,00 грн. на неопалювальний сезон. Автоматичне призначення житлової субсидії на наступний період буде здійснене після отримання інформації: про доходи осіб з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків, а також групу платників єдиного податку, до якої належить фізична особа — підприємець, що обрала спрощену систему оподаткування – з ДФС; про доходи осіб та сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування – з ПФУ. Житлова субсидія з 01.10.2022 року буде розраховуватись на основі доходів, отриманих у І-ІІ кварталах 2022 року. Проте, звернутися до департаменту соціальної політики за призначенням житлової субсидії потрібно наступним громадянам: • які влітку подали заяву на припинення субсидії та користувалися пільгою на оплату житлово – комунальних послуг, а на опалювальний період бажають отримувати житлову субсидію; • у яких відбулися зміни у складі зареєстрованих осіб, зміни соціального стану тощо. Для призначення житлової субсидії громадяни подають: - заяву; - декларацію. За потреби можуть бути також додані: - копія договору про реструктуризацію заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг (у разі наявності); - договір найму (оренди) житла (за наявності); - довідки про доходи (у разі зазначення у декларації доходів, інформація про які відсутня в ДФС, ПФУ); - інші документи, які необхідні для розгляду питання по суті (у разі потреби), наприклад, документи, що підтверджують непроживання особи за місцем реєстрації. Ними можуть бути: довідки про оплату житлово-комунальних послуг в іншому житловому приміщенні, акти обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства селищної, сільської або міської ради; договори оренди житла в іншому місці тощо.

09:48 04.10.2022

До уваги мешканців Городенківської громади!

До уваги мешканців Городенківської громади!

У зв’язку з плановими роботами 10 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00- Городенка (вул.І.Богуна, вул.Князя Лева, вул.Ярослави Стецько, 63, вул.Шептицького) - Олієво-Королівка (вул.Стефаника, вул.В.Стефаника) - Чернятин (вул.В.Чорновола, вул.Драгоманова, вул.П.Мирного, вул.В.Винниченка, с. Чернятин, вул.В.Стефаника, вул.Чорнобривого, вул.Незалежності) У зв’язку з плановими роботами 11 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Серафинці (9п, вул.Г.Артемовського, вул.Гетьмана Мазепи, вул.І.Франка, вул.Л.Бачинського, вул.Л.Українки, вул.Левицького, вул.М.Грушевського, вул.М.Коцюбинського, вул.М.Черемшини, вул.П.Васкули, вул.Січових Стрільців, 87, 130, 9, 83, вул.В.Стуса, вул.М. Грушевського, 128 а, 88, 90, 2, 9).  

09:17 04.10.2022

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Планові вимкнення ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

У зв’язку з плановими роботами 6 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00 - Олієво-Корнів (вул.Комарова, вул.М.Горького, вул.Стефаника, вул.Лесі Українки, 75, с. Олієво-Королівка, вул.1-го Травня, вул.Українська, 83, 1, вул.16-го Липня, бн) У зв’язку з плановими роботами 7 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 12:00 по 18:00- Чернятин (вул.В.Винниченка, вул.В.Чорновола, вул.Галана, вул.П.Мирного) У зв’язку з плановими роботами 10 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Вікно (вул.Б.Хмельницького, вул.Братів Василиків, вул.В.Винниченка, вул.В.Стефаника, вул.Грицюка, вул.Зелена, вул.І.Франка, вул.Л.Мартовича, вул.Л.Українки, вул.М.Грушевського, вул.Миру, вул.Незалежності, вул.О.Кобилянської, вул.П.Сагайдачного, вул.Радісна, вул.Січових Стрільців, вул.Т.Шевченка, 2, б/н, вул.Польова, вул.С.Височана, Коломийський район, 51, 3, 64, вул.Молодіжна, 44, вул.О.Довбуша, - Городенка (145, б/н, 1 вул.Б.Хмельницького, вул.Боднарчука, вул.В.Винниченка, вул.В.Стефаника, вул.Б.Хмельницького, вул.Боднарчука, вул.В.Винниченка, вул.В.Стефаника, вул.В.Чорновола, вул.Вітовського, вул.Воїнів УПА, вул.Данилюка, вул.Драгоманова, вул.І.Богуна, вул.І.Франка, вул.Івана Миколайчука, вул.Л.Мартовича, вул.Л.Українки, вул.Левицького, вул.М.Грушевського, вул.М.Коцюбинського, вул.М.Хвильового, вул.М.Черемшини, вул.Миколи Ганущака, вул.Миру, вул.Молодіжна, вул.Морозевичів, вул.Незалежності, вул.О.Кобилянської, вул.П.Мирного, вул.П.Сагайдачного, вул.Р.Шухевича, вул.Садова, вул.Січових Стрільців, вул.Т.Шевченка, вул.Українська, вул.Чорнобривого, вул.Ю.Неміша, 31, 6, 9/10, 8, 1, вул.Галана, вул.М.Лисенка, вул.Ю.Федьковича, 49, 73 а, 73б, 10, 3, вул.В.Стуса, вул.Ігора Шевчука, 33, 36а, вул.Наливайка, 47, 79, 47а, 13, 1"а", вул.С.Бандери, 18, 27, 37, 81, 15, вул.Сонячна) У зв’язку з плановими роботами 12 жовтня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Чернятин (вул.В.Винниченка, вул.В.Чорновола, вул.Галана, вул.П.Мирного)  

12:01 03.10.2022

Міжнародний день музики

Міжнародний день музики

  Сьогодні заступник міського голови Тарас Колісник взяв участь у відзначенні Міжнародного дня музики. Кращих викладачів КЗПО «Дитяча музична школа» відзначив грамотами міського голови за вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, високий рівень підготовки учнівської молоді. Висловив щиру вдячність за допомогу та підтримку ЗСУ, побажав мирного неба та якнайшвидшої перемоги Україні. Отець-декан Ігор Левицький уділив Боже благословення всім присутнім.  

16:33 30.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень