A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Планові вимкнення електроенергії

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 29 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Тишківці (Галицька, Незалежності, І.Мазепи, Родини Шухевичів, Центральна, Л.Українки, Бабинського, Грималюка, Р.Шухевича) з 08:30 по 17:00 - Ясенів-Пільний (Січових Стрільців) з 08:00 по 20:00 - Ясенів-Пільний (Набережна) У зв’язку з плановими роботами 30 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:30 по 17:30 - Білка (Б.Хмельницького) - Семаківці (Дністровська) У зв’язку з плановими роботами 2 травня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 12:00 по 18:00 - Городенка (В.Винниченка) з 08:00 по 15:00 - Пробабин (Вишнева, Л.Українки, Незалежності, Л.Бачинського, М.Грушевського)

16:20 24.04.2024

Зустріч з військовим ЗСУ

Зустріч з військовим ЗСУ

Сьогодні до міської ради завітав воїн із Топорівців, якому нещодавно передавали квадрокоптер DJI Mavic 3Т, що став «очима» наших військових та допомагає наближати Перемогу. Військовий, перебуваючи у короткій відпустці, зустрівся з міським головою Богданом Кобилянським та подарував прапор військової частини у складі якої мужній захисник зараз боронить нашу рідну землю. Продовжуємо допомагати нашим військовим! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!  

16:14 24.04.2024

Писанка своїми руками

Писанка своїми руками

  Напередодні Великодня працівниками служби у справах дітей та центру дитячої та юнацької творчості Городенківської міської ради організовано для дітей соціально-уразливих категорій майстер-клас з виготовлення писанки з фетру. Дітки дуже старалися, проявляли фантазію, творили та втілювали свої ідеї. І звісно не відмовляли один одному в допомозі. Оченята сяяли в творчому процесі, а коли вже любувалися своїми готовими виробами, то захвату не було меж! Про чудові враження і цікаво проведений час діти ділилися під час чаювання. Безмежно дякуємо нашим Захисникам, завдяки яким ми можемо організовувати такі заходи, а наші діти можуть відчувати себе щасливими, долучатися до світу прекрасного, вивчати культуру та традиції, мріяти і творити!  

15:27 24.04.2024

Робоча зустріч

Робоча зустріч

Відбулася робоча зустріч міського голови Богдана Кобилянського з професорським складом кафедри Екології Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Доктори технічних наук, професори Олег Мандрик та Людмила Архипова та кандидатка технічних наук, доцентка Марія Орфанова під час зустрічі обговорили з Богданом Миколайовичем питання співпраці, навчання студентів та участь у спільних проєктах. Крім цього професори відвідали навчальні заклади міста й поспілкувалися з випускниками, окресливши основні переваги вступу на кафедру Екології їх вищого навчального закладу.  

14:32 24.04.2024

13 тур ДЮФЛ Івано-Франківської області

13 тур ДЮФЛ Івано-Франківської області

23 квітня відбувся 13 тур ДЮФЛ Івано-Франківської області. На полі зустрілися НК «Пробій ДЮСШ» м.Городенка та іх однолітки із «Яремчанської ДЮСШ». Молодша команда U-11 (тренер Михайло Кривко) перемогла з рахунком 2:1, старша U-12 (тренер Віктор Бицкало) перемогла 8:0.  

14:31 24.04.2024

Права та пільги внутрішньо переміщених осіб

Права та пільги внутрішньо переміщених осіб

Внутрішньо переміщені особи користуються тими ж правами і свободами відповідно до Конституції, законів та міжнародних договорів України, як і інші громадяни України, що постійно проживають в Україні. Забороняється їх дискримінація при здійсненні ними будь-яких прав і свобод на підставі, що вони є внутрішньо переміщеними особами. Детальніше про права ВПО - в картках Залишилися питання? 0 800 213 103 Контакт-центр системи безоплатної правничої допомоги (будні з 8:00 до 18:00) Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні. Дізнайтеся більше про права та пільги для внутрішньо переміщених осіб на нашому сайті. Посилання в коментарі Поділіться цим дописом на своїй сторінці, щоб якомога більше людей дізналися про це!

09:58 24.04.2024

«Проведення скринінгу на неінфекційні хвороби на рівні громад»

«Проведення скринінгу на неінфекційні хвороби на рівні громад»

В рамках реалізації проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) відбулася робоча зустріч на тему: «Проведення скринінгу на неінфекційні хвороби на рівні громад» за участі міського голови Богдана Кобилянського. Під час зустрічі міський голова разом із менеджерами та кординаторами проєкту обговорили цілі та задачі, очікувані результати впровадження систематичного скинінгу та основі неінфекційних хвороб та заходи з профілактики та лікування неінфекційних захворювань на рівні громади.

17:05 23.04.2024

Засідання комісій

Засідання комісій

Сьогодні відбулося спільне засідання постійної з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, будівництва, благоустрою, архітектури та охорони пам’яток, комісії з гуманітарних питань, соціального захисту населення та молодіжної політики та комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та місцевого самоврядування (Голови комісій Ольга Бучовська) На розгляд комісії запропоновано 29 питань. На засіданні депутати розглянули наступні питання: Про інформацію Городенківської міської територіальної виборчої комісії «Про реєстрацію депутата Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання Дирбавки Василя Івановича» Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в новій редакції Про затвердження розпоряджень міського голови про передачу матеріальних цінностей для підтримки ЗСУ Про затвердження розпоряджень міського голови про передачу матеріальних цінностей для I відділу Коломийського РТЦК та СП Про затвердження Стратегії розвитку Олієво-Королівської, Стрільченської гімназій, Ясенево-Пільнівського та Чернятинського ліцеїв. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Городенківської міської ради Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Городенківської міської ради, які підлягають приватизації у 2024 році Про присвоєння міському стадіону «КОЛОС» нової назви - «ПРОБІЙ -АРЕНА» Про створення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГОРОДЕНКА-ЕКОСЕРВІС» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та затвердження його Статуту  

15:44 23.04.2024

Засідання комісії із земельних відносин, природокористування та планування території

Засідання комісії із земельних відносин, природокористування та планування території

Відбулося засідання комісії із земельних відносин, природокористування та планування території (голова комісії Віталій Шевага) за участі міського голови Богдана Кобилянського. Пропонуємо вашій увазі деякі питання розглянуті депутатами на засіданні: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Про передачу безоплатно у власність земельних ділянок в населених пунктах громади для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд Про реєстрацію речового права на земельну ділянку у встановленому законодавством порядку Про зобов’язання громадян виконувати обов’язки власника відповідно до ст.91 Земельного кодексу України  

15:02 23.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень