Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

КП "Городенка–Житлосервіс"

Відновлення дорожньої розмітки

Працівники Житлосервіс Городенка відновлюють розмітку на пішоходних переходах. Вже днями комунальне підприємство продовжить нанесення інших видів розмітки на дорогах міста.  

16:50 17.08.2022

Продовжуємо озеленювати місто

Працівники КП «Городенка-Житлосервіс» провели закладку клумб біля міського поштового відділення. Варто зазначити, що ця клумба відрізняється від інших, закладених раніше, адже тут висадили переважно хвойні породи саджанців. Тепер у центрі нашого міста тішитимуть око перехожих: 1 Ялина 4 Туї колоновидні «Смарагд» 4 кущі Барабарису Тунберга 4 Туї зелені кулясті 4 Ялівці лускаті 60 кущів Самшиту  

13:49 10.06.2022

Ремонтні роботи

Роботи по заміні каналізаційних мереж в Городенці по вулиці Шевченка будинок 79, 42 та 67. Проводяться за кошти обласного бюджету. Каналізаційні мережі будинків знаходяться у вкрай аварійному стані. Роботи проводять працівники КП «Городенка- Житлосервіс». Ремонт планується завершити до кінця поточного року.

15:06 17.12.2021

Оголошення!

Шановні жителі громади!     КП «Городенка –Житлосервіс» проводиться робота щодо надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у приватному та комунальному секторах, обслуговування підприємств, установ та організацій.     Закуплено необхідну кількість контейнерів для збору та вивезення сміття. Затверджено графік його вивезення .      Станом на сьогоднішній день комунальним підприємством укладено 527 договорів на вивезення твердих побутових відходів , однак дана кількість договорів є недостатньою для забезпечення належного санітарного стану довкілля нашої громади.     КП «Городенка –Житлосервіс» закликає всіх жителів громади відповідально віднестися до збереження довкілля, подбати про чистоту вулиць, парків, скверів та активно долучитись до укладення договорів по вивезенню твердих побутових відходів.     Укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів можна здійснити за адресою: вул. Богуна, 1«А» м. Городенка.     Телефон для довідок: 0969295454

12:43 22.10.2021

Заміна лампочок вуличного освітлення

Працівниками КП "Городенка-Житлосервіс" проведено роботи по заміні лампочок вуличного освітлення у селі Слобідка. А також зрізано гілки аварійного дерева у важкодоступному місці, що спричиняло небезпеку для клубу.

16:04 17.06.2021

Реконструкція пам’ятника

9 червня 2021р. працівниками КП "Городенка-Житлосервіс" розпочато роботи по реконструкції пам`ятника Т.Шевченка в м.Городенка. На даний час ведеться монтаж підпорної стіни.

09:41 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень