A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Сьогодні відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти. Розглянуто актуальні питання освітньої діяльності. Про умови надання освітньої субвенції у 2025 році доповіла начальниця відділу освіти Світлана Івасюк. Важливо проводити відповідні роз’яснення, що це не забаганка органів місцевого самоврядування, а загальнонаціональна тенденція, викликана реаліями сьогодення. Акцентовано увагу на створенні сучасних освітніх просторів у закладах освіти. Обговорено особливості проведення національного мультипредметного тесту в 2023/2024 н.р. Окрім основних, відбулося обговорення ряду питань господарського характеру, пов’язаних із організованим закінченням навчального року.

11:41 26.04.2024

Засідання тридцять четвертої сесії Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання

Засідання тридцять четвертої сесії Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання

Відбулося засідання тридцять четвертої сесії Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання. Розпочалося засідання виконанням державного Гімну та хвилиною мовчання за полеглими за волю і незалежність України. Депутати розглянули 54 питань порядку денного, ось деякі з них: Про інформацію Городенківської міської територіальної виборчої комісії «Про реєстрацію депутата Городенківської міської ради восьмого демократичного скликання Дирбавки Василя Івановича». Про внесення змін до рішення міської ради від 19.11.2020р. № 9 «Про затвердження персонального складу та обрання постійних комісій Городенківської міської ради». Про затвердження на посаду старости Олієво-Королівського старостинського округу Городенківської міської ради Грицик Л.П. Про внесення змін до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, затвердженого рішенням міської ради. Про Програму відзначення у територіальній громаді 140-річчя від дня нородження Блаженного Миколая Чарнецького у 2024 році. Про Програму підтримки Збройних Сил України, сприяння мобілізаційній готовності на території Городенківської міської територіальної громади на 2024-2025 роки. Про затвердження Стратегії розвитку навчальних закладів громади на 2024-2027 роки. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Городенківської міської ради. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Городенківської міської ради, які підлягають приватизації у 2024 році. Про звіт про роботу КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ФОНД МАЙНА» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за 2023 рік. Про присвоєння міському стадіону «КОЛОС» нової назви - «ПРОБІЙ -АРЕНА». Про присвоєння назви вулиці в урочищі «Нафтобаза» в м. Городенка Городенківської міської територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області. Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в новій редакції.  

15:42 25.04.2024

Планові вимкнення електроенергії

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 29 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 17:00 - Тишківці (Галицька, Незалежності, І.Мазепи, Родини Шухевичів, Центральна, Л.Українки, Бабинського, Грималюка, Р.Шухевича) з 08:30 по 17:00 - Ясенів-Пільний (Січових Стрільців) з 08:00 по 20:00 - Ясенів-Пільний (Набережна) У зв’язку з плановими роботами 30 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:30 по 17:30 - Білка (Б.Хмельницького) - Семаківці (Дністровська) У зв’язку з плановими роботами 2 травня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 12:00 по 18:00 - Городенка (В.Винниченка) з 08:00 по 15:00 - Пробабин (Вишнева, Л.Українки, Незалежності, Л.Бачинського, М.Грушевського)

16:20 24.04.2024

Зустріч з військовим ЗСУ

Зустріч з військовим ЗСУ

Сьогодні до міської ради завітав воїн із Топорівців, якому нещодавно передавали квадрокоптер DJI Mavic 3Т, що став «очима» наших військових та допомагає наближати Перемогу. Військовий, перебуваючи у короткій відпустці, зустрівся з міським головою Богданом Кобилянським та подарував прапор військової частини у складі якої мужній захисник зараз боронить нашу рідну землю. Продовжуємо допомагати нашим військовим! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!  

16:14 24.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень