A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

12 тур ДЮФЛ Івано-Франківської області

12 тур ДЮФЛ Івано-Франківської області

Сьогодні, 16 квітня, відбувся 12 тур ДЮФЛ Івано-Франківської області. НК "Пробій" ДЮСШ м.Городенка зустрівся з Верховинською ДЮСШ молодша команда U-11 ( тренер U-11 Михайло Кривко) перемогла з рахунком 1:0, а старша команда U-12 ( тренер U-12 Віктор Бицкало ) перемогла з рахунком 2:0. Вітаємо наших юних футболістів із гарним результатом!

16:50 16.04.2024

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

Стартував ІІІ (районний) етап "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу (юнаки) на базі Городенківського ліцею №1 імені Івана Данилюка, які відбуваються за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом "Разом Переможемо". Сьогодні у спортивній залі Городенківського ліцею №1 імені Івана Данилюка відбуваються змагання з баскетболу (юнаки) у групі В серед команд Городенківського ліцею №1 імені Івана Данилюка, Отинійського ліцею, Пʼядицького ліцею ім.С.Мельничука. Учасників змагань вітала заступниця голови Коломийської райдержадміністрації Ганна Кравчук. Популяризація серед учнівської молоді здорового способу життя, виховання любові до спорту є неоціненним педагогічним вкладом у розвиток сучасної української молоді. Проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» – це частина національно-патріотичного виховання. І наші учні – вже переможці. Вітаємо наполегливих спортсменів і їхніх наставників. Бажаємо нових спортивних звершень! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та змагатися! Так тримати! Разом переможемо!  

13:35 16.04.2024

Подяка від військових

Подяка від військових

   На адресу міської ради надійшла подяка мешканцям Городенківської громади та Слобідського старостинського округу від Третьої окремої штурмової бригади, у складі якої Україну боронить чоловік старости округу Мирослави Пінкевич.    Нещодавно воїнові передали квадрокоптер Mavic 3T, придбаний коштом бюджету громади і який вже зараз допомагає захисникам наближати нашу Перемогу.    Дякуємо нашому воїну й усім нашим захисникам за кожен новий день! Продовжуємо допомагати нашим воїнам здобувати омріяну Перемогу!    Слава Україні! Героям Слава!

15:31 15.04.2024

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

У найближчі 2 години зі збереженням до кінця доби 15 квітня у Івано-Франківській області очікують ГРОЗИ, МІСЦЯМИ ШКВАЛИ 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий). У зв'язку з очiкуваними значними опадами, на річках області впродовж 16 - 18 квiтня очiкується ПІДВИЩЕННЯ РІВНІВ ВОДИ на 0,3 - 1,3 м над поточними вiдмiтками, без негативних наслiдкiв.

14:58 15.04.2024

Для ветеранів, які мають намір займатись підприємництвом, діє грантова програма

Для ветеранів, які мають намір займатись підприємництвом, діє грантова програма

  За три місяці цього року учасників бойових дій та членів їхніх сімей з Прикарпаття отримали позитивні рішення щодо державних грантів у рамках реалізації відповідного урядового проєкту. З-поміж них і Володимир Косолапов, який 2015 року переїхав з Луганська до Івано-Франківська. За рік чоловік вступив добровольцем у батальйон «Айдар», де прослужив до 2020-го. Після повномасштабного вторгнення Володимир приєднався до лав ЗСУ і воював у складі 10 гірсько-штурмової бригади до березня 2023 року. А торік у серпні отримав грант як учасник бойових дій і 250 тисяч гривень вклав у розвиток власного бізнесу з виробництва меблів та виробів для дому, взявши на роботу ще одного працівника. До речі, за умовами урядової програми її учасники можуть отримати кошти на старт або розвиток власної справи. Натомість вони зобов’язуються створити нові робочі місця, кількість яких залежить від суми державної допомоги. Так, гранти передбачено у розмірі: 250 тис. грн – для учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни за умови створення 1 робочого місця; 500 тис. грн – для учасників бойових дій чи їхніх дружин, людей з інвалідністю внаслідок війни за умови створення 2 робочих місць; 1 млн грн – для учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни, які більше трьох років зареєстровані як ФОП. Вони зобов’язуються створити 4 робочі місця, щонайменше 2 з яких – для ветеранів чи людей з інвалідністю внаслідок війни. До слова, торік позитивні рішення отримали 20 заявників, які після отримання коштів гранту зобов’язані створити 41 нове робоче місце. Консультації щодо грантової програми можна отримати за посиланням https://is.gd/u0nOYN  

14:49 15.04.2024

Робоча зустріч

Робоча зустріч

Відбулася зустріч із педагогічним колективом Городенківського ліцею №1імені Івана Данилюка щодо врахування громадських інтересів під час розгляду проекту рішення міської ради «Про утворення опорного закладу освіти Городенківський ліцей №1імені Івана Данилюка та його філії» Сьогодні начальниця відділу освіти Світлана Івасюк провела робочу зустріч із педагогічним колективом Городенківського ліцею№1імені Івана Данилюка щодо створення опорного закладу. Світлана Івасюк наголосила,що у новому Законі України «Про освіту» передбачено, що кошти з державного бюджету на навчання кожного учня слідуватимуть за ним у заклад освіти — опорний заклад чи його філію. Це і є принципом «гроші ходять за дитиною» – компенсація державою вартості навчання учня. Гроші спрямують до того закладу загальної середньої освіти, який обрали батьки дитини, а держава компенсує освітнім закладам вартість видатків на навчання та утримання учнів. Директор Городенківського ліцею №1імені Івана Данилюка Іван Антошко поділився власними напрацюваннями щодо майбутнього розвитку школи після об'єднання ліцею й гімназії. Минулого тижня проведено громадські слухання в освітніх закладах,котрі будуть філіями опорного закладу,а саме:Глушківська гімназія,Рашківська гімназія,Семаківська гімназія та Михальчівська гімназія. Опорний заклад освіти-новітній освітній заклад, який буде надавати ще якіснішу освіту дітям Городенківської міської ради.  

13:52 15.04.2024

Планові вимкнення електроенергії

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 18 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 18:00 - Ясенів-Пільний (Залізнична, Перемоги, 30-річчя Перемоги)

11:00 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень