A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

З почестями зустрінемо Героя

З почестями зустрінемо Героя

Сьогодні, у п’ятницю 12 квітня 2024 р., о 13:00 год. просимо прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м. Городенка (біля військкомату) гідно віддати шану Герою, Ленчовському Роману Романовичу, мешканцю села Воронів, який загинув у бою, захищаючи всіх нас та рідну землю від московської орди. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково. Скорботний кортеж прямуватиме з напрямку Коломиї селами Сороки та Чернятин, орієнтовно о 12:30 год,. Просимо мешканців цих сіл вийти та гідно зустріти Героя!  

10:24 12.04.2024

Продовжуємо допомагати військовим!

Продовжуємо допомагати військовим!

Міська рада відреагувала на запит військової частини, де служить наш земляк Іван Вережак, та придбала десять квадрокоптерів FPV 7 дюймів зі скидом для військових, які захищають нашу країну від ворогів. Сьогодні дрони вирушать у зону бойових дій. Нехай ці дрони допоможуть гнати окупанта назад на болота і наближати нашу довгоочікувану Перемогу. Квадрокоптери придбані коштом бюджету Городенківської міської ради. Дякуємо ЗСУ за можливість жити і працювати! Разом Переможемо!

09:31 12.04.2024

Планові вимкнення електроенергії

Планові вимкнення електроенергії

У зв’язку з плановими роботами 16 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 18:00 - Котиківка (І.Франка, Котелківська, М.Грушевського, Галицька, Ю.Федьковича, І.Вагилевича, І.Карпенка-Карого, М.Лисенка) з 08:30 по 17:30 - Торговиця (16 Липня, М.Лисенка, Черемшини) з 10:00 по 19:00 - Чернятин (Т.Шевченка, Ю.Федьковича) У зв’язку з плановими роботами 17 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 09:00 по 17:00 - Олієво-Королівка (Садова, Галицька, Зелена, Набережна) з 08:13 по 18:00 - Тишківці (Клітка, Незалежності) - Чортовець У зв’язку з плановими роботами 18 квітня буде відсутнє електропостачання в таких населених пунктах: з 08:00 по 18:00 - Городенка (Т.Шевченка, Потоцького, Голинського, М.Гоголя, Ринкова, Т.Чупринки, Шкільна, Спартака)  

08:46 12.04.2024

"Серцем єдиним, ми – Україна"

"Серцем єдиним, ми – Україна"

Сьогодні, з метою посилення національно-патріотичного та духовно-морального виховання учнівської молоді й підтримки талановитих дітей, відбувся І етап конкурсу "Серцем єдиним, ми – Україна" серед здобувачів освіти ЗЗСО Городенківської громади. Освітні заклади представили цікаві композиції, тематичні літературні та пісенні твори, презентували результати краєзнавчої роботи "Герої не вмирають" про загиблих воїнів громади. За підсумками конкурсу журі одноголосно віддало перевагу команді Городенківського ліцею №1 ім. І. Данилюка. Вони представлятимуть Городенківську громаду на ІІ етапі конкурсу.  

16:44 11.04.2024

Громадські слухання щодо створення опорного закладу

Громадські слухання щодо створення опорного закладу

Відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розгляду проекту рішення міської ради «Про утворення опорного закладу освіти Городенківський ліцей №1 імені Івана Данилюка та його філії» Впродовж двох днів у Рашківській, Семаківській та Михальчівській гімназії відбулися громадські слухання щодо створення опорного закладу. Начальниця відділу освіти Світлана Івасюк повідомила,що вимогою з боку держави до органів управління освітою є надання якісних освітніх послуг, дотримання стандартів освіти. Зі свого боку батьки очікують, що отримані знання дозволять їх дітям продовжити освіту та знайти гідну роботу. Проте, відповідність основним очікуванням учасників освітнього процесу, в малокомплектних школах, неможливі. В той же час рівень їх соціалізації низький, а в сучасному динамічному світі це негативно позначається на здатності учнів розвинути і реалізувати власний потенціал. Дітьми втрачаються навички ефективної комунікації, відсутність конкуренції в процесі навчання знижує його ефективність. Директор Городенківського ліцею №1 імені Івана Данилюка Іван Антошко поділився власними напрацюваннями щодо майбутнього розвитку школи після об'єднання ліцею й гімназії. Розуміючи ці факти учасники слухань підтримали створення опорної школи, що дозволить створити новітній освітній заклад, який буде надавати ще якіснішу освіту дітям Городенківської міської ради.  

11:44 11.04.2024

Гандбольні ігри

Гандбольні ігри

6-7 квітня у Коломиї відбулися дитячо-юнацькі гандбольні ігри Івано-Франківської області серед дівчат і юнаків 2012-2013 р.н. Обидві команди гандболістів, дівчата і хлопці, вихованці Городенківської ДЮСШ, піднялися на найвищу сходинку п'єдесталу, вибогровши золото змагань. Кращими гравцями змагань визнано вихованців Городенківської ДЮСШ. Кращим гравцем серед хлопців став Максим Братковський, кращою гравчинею серед дівчат – Анастасію Пелюх. Їх нагороджено пам'ятними кубками. Команди переможців отримали кубки, медалі та грамоти.  

16:24 10.04.2024

Індивідуальні контейнери для твердих побутових відходів

Індивідуальні контейнери для твердих побутових відходів

КП "Городенка-Житлосервіс" отримали нові індивідуальні контейнери для твердих побутових відходів. Контейнери, які знаходяться на території комунального підприємства, вже чекають на своїх власників. Для отримання індивідуального контейнера (ТПВ) та укладання договору звертайтеся за адресою: вул. І.Богуна, 1б, м.Городенка. Наголошуємо, що, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є обов’язковим для усіх юридичних та фізичних осіб.  

16:00 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень