A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гандбольні ігри

Гандбольні ігри

6-7 квітня у Коломиї відбулися дитячо-юнацькі гандбольні ігри Івано-Франківської області серед дівчат і юнаків 2012-2013 р.н. Обидві команди гандболістів, дівчата і хлопці, вихованці Городенківської ДЮСШ, піднялися на найвищу сходинку п'єдесталу, вибогровши золото змагань. Кращими гравцями змагань визнано вихованців Городенківської ДЮСШ. Кращим гравцем серед хлопців став Максим Братковський, кращою гравчинею серед дівчат – Анастасію Пелюх. Їх нагороджено пам'ятними кубками. Команди переможців отримали кубки, медалі та грамоти.  

16:24 10.04.2024

Індивідуальні контейнери для твердих побутових відходів

Індивідуальні контейнери для твердих побутових відходів

КП "Городенка-Житлосервіс" отримали нові індивідуальні контейнери для твердих побутових відходів. Контейнери, які знаходяться на території комунального підприємства, вже чекають на своїх власників. Для отримання індивідуального контейнера (ТПВ) та укладання договору звертайтеся за адресою: вул. І.Богуна, 1б, м.Городенка. Наголошуємо, що, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є обов’язковим для усіх юридичних та фізичних осіб.  

16:00 10.04.2024

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні у 3 етапі (територіальному) проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед здобувачів освіти з волейболу (юнаки) перемогу здобула команда волейболістів Серафинецького ліцею. Проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» – це частина національно-патріотичного виховання. І наші учні – вже переможці. У 4 етапі всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед здобувачів освіти ця потужна команда захищатиме честь Коломийського району і боротиметься за путівку в 5 етап найкрутіших учнівських змагань країни Вітаємо наполегливих спортсменів і їхніх наставників Бажаємо нових спортивних звершень! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та змагатися! Так тримати! Разом переможемо!

09:44 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень