Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

КЗ "ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВА"

Нагорода за перемогу

Вчора на сесії Івано-Франківської міської ради керівниця хореографічної студії «Зірничка» Маріанна Карп'як-Кучмей отримала нагороду з рук міського голови Руслана Марцинківа за перемогу в міжнародному конкурсі. Нагадаємо, нещодавно в Бухаресті (Румунія) наша хореографічна студія «Зірничка» взяла участь у Міжнародному фольклорному фестивалі та отримала найвищу нагороду, Гран-прі.  

11:56 16.06.2023

Перемога на міжнародному конкурсі!

Наші талановиті танцюристи перемогли на міжнародному конкурсі! Днями в Бухаресті (Румунія) хореографічна студія «Зірничка» (кер. Маріанна Карп‘як-Кучмей) Палацу культури взяла участь у Міжнародному фольклорному фестивалі. Змагаючись за перемогу з 43 делегаціями з різних країн. Наша «Зірничка» не лише показала Покутський характер, але й отримала найвищу нагороду, Гран-прі фестивалю. Вітаємо наших юних талантів із високою нагородою!

15:02 29.05.2023

Разом до Перемоги!

Центр культури і мистецтва Городенківської міської ради передали дрона на передову від працівників культури громади. Дякуємо воїнам ЗСУ. Слава Україні !!!

16:28 23.02.2023

Благодійний концерт в підтримку ЗСУ!

21 вересня за підтримки військово-музичного управління ЗСУ в рамках Всеукраїнського мистецького проекту в Палаці культури відбудеться благодійний концерт за участі оркестру військової академії міста Одеса. Вхід вільний. Початок о 16:00 год

15:02 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень