A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

КЗ "ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ"

Продовжуємо працювати...

Педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості за минулий тиждень сплели 5 маскувальних сіток та зробили 70 окопних свічок. Матеріали придбані за кошти громади Христа Царя ГКЦ м.Дюсельдорф о.Микола Павлик

11:46 27.02.2023

Окопні свічки та маскувальні сітки для ЗСУ

За кошти Громади Царя ГКЦ м.Дюселдорф о.Микола Павлик та одноденного заробітку працівників Городенківської міської ради закуплено віск, парафін для окопних свічок та основи для маскульних сіток 150 м.кв. Керівники та вихованців гуртків КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості" Городенківської міської ради виготовили 40 окопних свічок та 4 маскувальні сітки, які сьогодні через волонтерів із Чернятина передали нашим захисникам. Але робота продовжується. Віримо в ЗСУ! Слава Україні!

15:12 15.02.2023

ЦДЮТ РОЗПОЧИНАЄ ЗБІР ВИКОРИСТАНИХ БАТАРЕЙОК!

Керівники та вихованці гуртків екологічного спрямування Центру дитячої та юнацької творчості Городенківської міської ради розпочали збір відпрацьованих батарейок за адресою: м.Городенка вул. Героїв Євромайдану, 15 Центр дитячої та юнацької творчості (Будинок школяра) з 8.00 до 17.00 год (у робочі дні).

10:08 15.02.2023

Святий Миколай навідався до малих городенківців

Сьогодні Святий Миколай навідався до малих городенківців. Під прикрашеною міською ялинкою відбулося дійство для малят та їх батьків. Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз окропили присутніх свяченою водою та уділили всім Божого благословення, а Чудотворець роздав червонощоким малюкам солодкі гостинці. Вихованці Городенківського ЦДЮТ у рамках акції "Новорічна ялинка для солдата" виготовили патріотичні обереги для наших військових. До слова навіть прикраси для міської ялинки своїми руками виготовили малі умільці з Центру дитячої та юнацької творчості.

16:44 19.12.2022

Завершилися творчі майстерні з виготовлення прикрас для міської новорічної ялинки

Завершилися творчі майстерні з виготовлення прикрас для міської новорічної ялинки. Діти, які відгукнулися на запрошення Городенківського Центру дитячої та юнацької творчості, виготовили понад 200 іграшок. Залишилося оздобити прикраси, цим займатимуться вихованці закладу.

17:08 01.12.2022

Оголошення!

ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ запрошує дітей громади та дітей ВПО на "Творчі майстерні" з виготовлення новорічних іграшок для головної ялинки нашої громади. Творчі майстерні відбудуться 29-30 листопада та 1 грудня о 13 годині

15:44 28.11.2022

"Оберіг для захисника"

З першого по сьоме листопада в Городенківському ЦДЮТ проведено акцію "Оберіг для захисника". Вихованці гуртків з любов'ю та пошаною до наших мужніх воїнів виготовили 100 оберегів та намалювали 30 малюнків. Сьогодні половину дитячих виробів передали нашим солдатам на передову. Нехай тепло дитячих рук та сердець зігріє кожного воїна. Віримо в нашу перемогу!!!

16:28 07.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень