Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

З якими проблемами стикається земельна комісія сьогодні?

Дата: 23.01.2021 19:50
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

З якими проблемами стикається земельна комісія сьогодні?

Розгляд земельних питань завжди викликає багато дискусій та суперечок. Без цього не обійшлась і сьогоднішня комісія з питань землі, адже виникла суперечка щодо виділення земельних ділянок, які знаходяться за межами населених пунктів і знаходяться в розпорядженні обласного Державного земельного кадастру.

На раді був присутній староста села Ясенева-Пільного, в якому і виникла дивна ситуація із землею. Члени розглянули це питання та прийняли рішення звернутися до керівництва ДЗП про призупинення приватизації земельних ділянок по Ясеневі-Пільному і про передачу їх в комунальну власність громади.

Також не менш важливим питанням залишається вигляд нашого міста. А саме МАФи, які зовсім не вписуються в загальний вигляд Городенки. Тому було вирішено розробити положення, яке розглянуть вже на наступній сесії, в лютому, де будуть прописані правила, умови, встановлення та використання даних споруд.

Такі "малі архітектурні форми" дуже псують естетичний вигляд міста. Адже усі вони дуже різні за архітектурним стилем та матеріалами їх будівництва. Тому було висунуто пропозицію визначити конкретну земельну ділянку, де можна буде встановлювати усі МАФи, а також визначити дизайн, який згодом повинен бути затверджений.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень