A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

На Прикарпатті розгортають мобільний шпиталь

Дата: 22.02.2021 09:37
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

На базі Богородчанської центральної районної лікарні розгортають мобільний шпиталь ДСНС України на 120 місць. Як розповів голова облдержадміністрації Андрій Бойчук, у зв’язку з ростом захворюваності на COVID-19 обласна влада вживає всіх необхідних заходів щодо збільшення ліжко-місць для хворих на цю недугу.

"Завдяки оперативному реагуванню керівництва держави область отримала значну підтримку в підсиленні обладнанням та іншим майном, що дає можливість збільшити кількість місць для лікування хворих на коронавірус. Ми розгортаємо мобільний шпиталь з можливістю розмістити 120 пацієнтів. Загалом же у найближчий час завдяки долученню нових закладів, розширенню діючих та функціонуванню мобільного шпиталю буде створено 730 ліжко-місць для хворих на COVID-19", - повідомив Андрій Бойчук.

Слід відзначити, що кілька днів тому очільник Прикарпаття звернувся до Уряду щодо надання Прикарпаттю обладнання мобільного шпиталю, який функціонує на базі ДСНС України. Завдяки цьому область додатково отримала в користування 120 лікарняних ліжок обладнаних апаратами ШВЛ, кисневими концентраторами та моніторами пацієнта.

Відзначимо, що цього тижня Богородчанську центральну районну лікарню було перепрофільовано на заклад для лікування ковідних хворих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень