Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання виконкому

Дата: 09.03.2021 19:22
Кількість переглядів: 921

 

Фото без опису

9  березня 2021 року відбулося засідання виконкому Городенківської міської ради. Розглянули:

  •  Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг КЗ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, згідно якого будуть надаватися платні соціальні послуги на підставі затверджених тарифів для осіб похилого віку, які не здатні до самообслуговування але мають рідних, які з різних причин не можуть його здійснювати.
  • Про утворення комісії з питань Громадського бюджету при виконавчому комітеті Городенківської міської ради. Громадський бюджет Городенківської територіальної громади на 2021 рік складає 500 000 грн.:

-  малі проєкти –300 000,00 грн.;

-  великі проєкти –200 000,00 грн.

Граничні розміри для одного проєкту складають:

-  малий проєкт – до 100 000,00 грн.;

-  великий проєкт – до 200 000,00 грн.

Будь-який житель громади може подати проєкт, пов'язаний з покращенням життя в громаді, взяти участь у конкурсі, перемогти у голосуванні і спостерігати за тим, як проєкт реалізують впродовж року. Реєстрація проєктів відбувається через сайт міської ради hth.gov.ua.

Проєкти можуть бути реалізовані в таких напрямках:безпека та громадський порядок; дорожнє господарство; енергозбереження; комунальне господарство; культура та туризм;  навколишнє середовище; освіта; охорона здоров'я; соціальний захист; спорт; молодь;  телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології  та інше.

  • Про Порядок видалення зелених насаджень на території Городенківської громади. Видалення зелених насаджень здійснюється у разі: виконання підготовчих і будівельних робіт на об’єктах; знесення аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також самосійних і порослевих дерев; проведення ремонтних та експлуатаційних робіт в охоронній зоні повітряних ліній електропередач, на трансформаторній підстанції і розподільному пункті системи енергопостачання, мережі водопостачання, теплопостачання та водовідведення, телекомунікаційній і кабельній електромережі та ліквідації наслідків стихійного лиха, аварійної та надзвичайної ситуації, інші.

 Видалення зелених насаджень на території Городенківської територіальної громади здійснюється за рішенням виконавчого комітету Городенківської міської ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень