A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Шановні бійці добровольчих батальйонів, добровольці Збройних Сил України!

Дата: 14.03.2021 06:00
Кількість переглядів: 920

Фото без опису
Вітаю вас з Днем українського добровольця!

Шановні воїни! Вас називають справжніми українцями, бо ви першими стали на захист своєї країни. Ви – герої, лицарі духу, добра та відданості, які не чекали винагороди за свою справу. Саме так вас оцінює український народ, який ви захищаєте з березня 2014 року. Тисячі звичайних українських громадян, кинувши власні справи – навчання, роботу, бізнес, родини вийшли на майдани, висловлюючи протест проти антидержавної політики тодішнього керівництва країни, а потім зі зброєю в руках першими протистояли збройній російській агресії. Саме завдяки їх мужності, відданості і щирому патріотизму вдалося зупинити агресора і дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Загалом у конфлікті на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів, які згодом перетворилася на військові частини силових структур. Ми вдячні бійцям, які відіграли значну роль у військовому протистоянні на Сході країни. Бійцям, які пройшли пекло найтяжчих бойових операцій, для яких вогняний Донбас став останнім бойовим завданням. Пам'ять про них завжди жива.

До цього часу тривають бої за повне звільнення України, і ми знаємо, що знаходимось під щоденним захистом військовослужбовців. Дякую кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок. Бажаю родинного щастя та злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.

І нехай нарешті запанує мир на нашій землі.

З повагою,

 Міський голова                                                                                         Богдан Кобилянський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень