A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Городенківська громада – переможець у програмі підтримки громад «U-LEAD з Європою»

Дата: 14.04.2021 15:24
Кількість переглядів: 496

13 квітня 2021 року прийшло підтвердження  за результатами конкурсного відбору від Програми «U-LEAD з Європою». Городенківська міська територіальна громада була визначена однією із громад-переможців для підтримки у формуванні спроможної освітньої мережі.

Відібрані територіальні громади будуть об’єднані у робочі групи (4 за кожним напрямом) та протягом 6-8 місяців працюватимуть з колегами із інших громад над плануванням та формуванням відповідних освітніх мереж. 

Програма включатиме: навчальний компонент, а також можливість обміну досвідом із колегами з громад, що вже сформували мережі. Окрім цього, будуть здійснюватися віртуальні візити в такі громади.  На етапі планування та формування мережі буде надаватись консультативна підтримка експерта. А також, наприкінці року, після завершення формування мереж, відбудеться зустріч з обміну досягненнями для учасників цієї  програми.

Довідково.

Програма «U-LEAD з Європою» консультує громади у сфері освіти щодо стратегічного планування формування спроможної освітньої мережі у територіальних громадах. Програма для України передбачає розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1340137553027329&id=535015500206209


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень