A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

При міській раді створено Молодіжну раду

Дата: 17.05.2021 09:36
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

15 травня 2021 року о 14.30 год. відбулося засідання Установчих зборів Молодіжної Ради при Городенківській міській раді. Протягом березня-квітня 2021 року було оголошено про реєстрацію бажаючих бути учасниками Молодіжної ради за результатами реєстрації зголосилася 21 особа.

Засідання Установчих зборів відкрив завідувач сектору молоді та спорту Городенківської міської ради Володимир Думанський, який повідомив про затвердження  Положення про Молодіжну раду та порядок роботи першого засідання.

Згідно реєстраційної відомості присутні 15 учасників. Засідання розпочато з пропозиції вибору голови, заступника та секретаря Молодіжної ради. Для реєстрації результатів обрано лічильну комісію з 3 осіб: Кравець Володимир, Гундяк Лілія та Линтовська Яна, які здійснювали підрахунок голосів.

За результатами голосування головою обрано Яремчук Дар’ю, заступником – Кухар Ірину, секретарем – Ткачука Романа.

Наступним питанням розглядалося створення комісій при Молодіжній раді.  На даний момент  створено 2 комісії, але Молодіжна рада планує їх збільшення.

За результатами Зборів було вирішено ряд питань, зокрема, безпосередньо виборів керівництва Молодіжної ради, організації діяльності, винесено пропозицію щодо затвердження складу Молодіжної ради на черговому засіданні виконавчого комітету Городенківської міської ради.  Обговорено питання наступних зустрічей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень