A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення!

Дата: 09.06.2021 12:03
Кількість переглядів: 1197

 

Фото без опису

Городенківський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує для працевлаштування на військову  службу по контракту для проходження у Городенківському РТЦК та СП.

 

Пропонуємо наступні вакантні посади:

 

-інструктор відділення рекрутингу та комплектування. Вимоги до посади: військове звання “молодший сержант” , «сержант», досвід проходження військової служби в зоні АТО.

-офіцер мобілізаційного відділення (офіцер). Вимоги до посади: досвід проходження військової служби в зоні АТО.

-начальник відділення офіцерів запасу і кадрів (офіцер). Вимоги до посади: досвід проходження військової служби в зоні АТО.

- начальник відділення забезпечення (офіцер). Вимоги до посади: досвід проходження військової служби в зоні АТО.

-начальник відділення призову (офіцер). Вимоги до посади: досвід проходження військової служби в зоні АТО.

- заступник військового комісара з територіальної оборони (офіцер). Вимоги до посади: досвід проходження військової служби в зоні АТО.

-заступник військового комісара-начальник мобілізаційного відділення (офіцер). Вимоги до посади: досвід проходження військової служби в зоні АТО.

 

Заробітна плата військовослужбовців залежатиме від посадового тарифного розряду займаної посади, крім цього будуть здійснені наступні виплати:

- матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань у розмірі місячного окладу грошового утримання (на підставі відповідних підтверджуючих документів) - один раз на рік;

– грошова допомога на оздоровлення у разі надання щорічної чергової відпустки, у розмірі місячного грошового забезпечення - один раз на рік.

Для більш детальної інформації та для проходження співбесіди звертайтесь до військового комісара Городенківського РТЦК та СП за адресою: м.Городенка, вул.І.Богуна, 14 з понеділка по п'ятницю з 09.00 до 17.00, тел. 0682187785.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень