A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення!

Дата: 15.06.2021 16:20
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

про  розроблений проект " Інвестиційної програми Городенківського державного виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2022-2023 роки".

Відповідно   до норм ЗУ «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації», що затверджено Наказом Міністерства розвитку громад та територій України 19 серпня 2020 року за №191 та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 20 жовтня 2020 року за №1025/35308, Городенківське державне виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства повідомляє про розроблений проект " Інвестиційної програми Городенківського державного виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2022-2023 рік.

Проект інвестиційної програми розміщений на офіційному веб-сайті Городенківської міської ради  hth.gov.ua, і його слід вважати основним способом доведення інформації до відома споживачів.

Пропозиції  приймаються в письмовому вигляді протягом робочого часу ліцензіата на протязі 14 календарних днів з дня розміщення проекту інвестиційної програми, за наступною адресою: 78100, м. Городенка, вул. Т. Шевченка, буд. 77, тел.: (067) 673-51-68. Електронна пошта: gmr.if.ua@gmail.com

 

Ліцензіат Городенківське ДВУВКГ.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень