A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Засідання комісій

Дата: 22.06.2021 17:01
Кількість переглядів: 427

 

Фото без опису

Сьогодні відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, соціального захисту населення та молодіжної політики та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та місцевого самоврядування.

Під час засідання комісіями розглянуто 25 питань порядку денного:

  • Про затвердження Положення про громадську раду Городенківської міської ради та її персонального складу.
  • Про затвердження переліку адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг міської ради в новій редакції.
  • Про підписання Угоди про партнерську співпрацю між Городенківською міською територіальною громадою (Україна) та Бжезьким повітом (Польща) і Словенським повітами.
  • Про встановлення статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГОРОДЕНКІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАНННЯ» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ і затвердження Статуту підприємства у новій редакції.
  • А також ряд питань в галузі освіти щодо призначення керівників навчальних закладів, оголошення конкурсів на зайняття посад керівників навчальних закладів, пониження ступеня закладів та заходи з оптимізації мережі ЗЗСО.

За результатами засідання члени комісії рекомендували внести проєкт рішення з даних питань на розгляд чергової 8 сесії міської ради, що відбудеться 25 червня 2021 року.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень