A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Візит міського голови у фермерське господарство «Еко Беррі»

Дата: 07.07.2021 15:14
Кількість переглядів: 783

Фото без опису
Голова громади Б. Кобилянський відвідав фермерське господарство «Еко Беррі» у с. Тишківці, яке є провідною українською компанією, що спеціалізується на вирощуванні, переробці, заморожуванні ягід та лісових продуктів.
ФГ «Еко Беррі» має на меті збільшувати додаткові площі посадки та залучати індивідуальні домогосподарства до вирощування ягід та співпраці з ними.
Компанія забезпечуватиме всіх зацікавлених посадковим матеріалом та супроводом агронома для дотримання всіх етапів вирощування та сертифікації органічної продукції на ринку України та за кордоном.
Богдан Кобилянський зазначив важливість співпраці з бізнесом та його всебічної підтримки з боку органів місцевої влади на теренах громади.
Участь у зустрічі також взяв виконавчий директор МАОМС «Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття» Ігор Мельничук, який відзначив, що: «Територія Придністерських громад має дуже специфічний мікроклімат.
Разом з економічними стимулами для громад, які створила реформа децентралізації та сьогоднішня міжнародна кон'юнктура ринку ягід, перспективними є напрямки сільського господарства, де б було залучено людську ручну працю.
Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття підтримує ініціативи, спрямовані на економічний розвиток громад. Для того, щоб місцеві люди мали можливості для зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень