A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення про проведення конкурсу проєкту «Переробка сільськогосподарської продукції як інструмент сталого розвитку Вербівцівської громади»

Дата: 09.07.2021 11:34
Кількість переглядів: 572

На виконання заходів обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування «Переробка сільськогосподарської продукції як інструмент сталого розвитку Вербівцівської громади», з метою забезпечення розвитку територіальної громади, зростання добробуту мешканців, збільшення обсягів переробки сільськогосподарської продукції на території населених пунктів Городенківської міської ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» , відповідно до розпорядження Івано-Франківської обласної ради від 03 грудня 2020року №718-р «Про підсумки обласних конкурсів розвитку місцевого самоврядування» та рішення сесії міської ради  від 25 червня 2021року  № 507-8/2021   «Про затвердження Порядку та умов проведення конкурсу щодо використання коштів на виконання заходів розвитку переробки сільськогосподарської продукції на території населених пунктів Городенківської територіальної громади,  оголошується конкурс проєкту  «Переробка сільськогосподарської продукції  як інструмент сталого розвитку Вербівцівської громади».

 

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Городенківської міської ради (78100, Івано-Франківська обл., Коломийський район, місто Городенка, вул. Шевченка, буд. 77).

 

2. Прізвище, посаду та номери контактних телефонів осіб (особи), уповноважених(ної) здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу.

Секретар конкурсної комісії – начальник відділу проектів та міжнародного співробітництва, управління економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектору, інвестицій та проєктів місцевого самоврядування Здріла Марія Ігорівна, телефон (0672120313)..

 

3. Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

Оцінювання конкурсних пропозицій здійснюється за бальною системою, що визначається Організатором конкурсу, з урахуванням такого розподілу балів за критеріями оцінювання:

 

Критерій

Бали

 Відповідність проекту пріоритетам, визначеним у пункті 2.1 Порядку та умови проведення конкурсу щодо використання коштів на виконання заходів розвитку переробки сільськогосподарської продукції на території Городенківської

територіальної громади

 

Максимальна кількість балів – 35 балів.

Розмір прибутку та рентабельність виробництва (надання послуг)

Максимальна кількість 15 балів:

Кількість додаткових робочих місць, які створено або планується створити;

 

Максимальна кількість балів – 15 балів.

 

Рівень середньої заробітної плати працівників за останній бюджетний період

Максимальна кількість балів  – 15 балів.

Виробництво продукції  в кількісних та якісних показниках;

 

Максимальна кількість балів – 10 балів.

Соціальне значення проекту.

Максимальна кількість балів – 10 балів.

Всього максимально 100 балів. Мінімальна кількість балів, яка дозволяє обрати учасника конкурсу переможцем  – 70 балів.

 

4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання.

Перелік документів, що подаються учасниками конкурсу у складі конкурсної документації для їх оцінювання (з урахуванням відомостей щодо суб’єктів господарювання, пов’язаних відносинами контролю господарської діяльності з учасником в розумінні статті 1 Закону України «Про захист економічної конкуренції»):

Для участі у конкурсі учасники конкурсу подають заяву, у якій зазначають:

1. Заявку на участь у конкурсі згідно з додатком 1;

2. Відомості про суб'єкта підприємництва:
- чисельність працівників; 
- виробничі потужності та площа; 
- виробнича спеціалізація; 
3. Бізнес-план або  проект (фінансово-економічне обґрунтування  проекту), який повинен містити інформацію про: 
- назву, мету, вартість проекту, соціальні та екологічні наслідки його впровадження; 

- відповідність проекту пріоритетним напрямам діяльності суб’єктів підприємництва, зазначених у Порядку  на виконання  заходів розвитку переробки сільськогосподарської продукції на території населених пунктів Городенківської територіальної громади

- фінансово-економічні показники ефективності проекту (фактичне збільшення обсягів виробництва, валового доходу, відрахувань до бюджету та позабюджетних фондів, досягнутий рівень рентабельності, термін окупності); 
- створення нових робочих місць, зокрема, за умови збереження наявного персоналу;
- рівень заробітної плати працівників, працевлаштованих на нові робочі місця, та/або динаміка зміни рівня середньомісячної заробітної плати одного штатного працівника;
- рівень використання місцевих або власних ресурсів;

4. Довідку про банківські реквізити, видану банком; 

5. Завірену суб’єктом підприємства копію статуту (для юридичних осіб), баланс та звіт про фінансові результати за попередніх два роки та останній звітний період;

6. Довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, інших обов'язкових  платежів, в т.ч. до бюджету Пенсійного фонду України, та про відсутність заборгованості з виплати заробітної плати;

7. Довідку про сплату податків до місцевих бюджетів за попередні два роки.

Учасники конкурсу мають право, крім передбачених конкурсною документацією, подавати у складі конкурсної пропозиції також інші документи, що підтверджують досвід роботи, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

Надана учасником інформація має підтверджуватись копіями документів, засвідченими учасником конкурсу.

Конкурсна пропозиція подається до конкурсної комісії субєктом підприємництва або  уповноваженою ним особою та скріплюється печаткою (за наявності).

Конкурсна пропозиція повинна мати реєстр наданих документів, в якому зазначено найменування поданих документів в складі конкурсної пропозиції.

Всі сторінки пропозиції мають містити відбитки печатки учасника та підпис керівника або уповноваженої особи. Вимога щодо наявності печатки учасника не стосується учасників, які здійснюють діяльність без печатки.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, або подані не учасниками конкурсу, не приймаються  і повертаються особам, які їх подали.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

 

Кінцевий строк подання конкурсних пропозиційдо 17:00 год., 09 серпня 2021 року.

 

5. Місце подання конкурсних пропозицій та дата і час проведення конкурсу

5.1. Місце: Городенківська міська рада, місто Городенка, вул. Шевченка, буд. 77, кабінет першого заступника міського голови.

5.2. Дата та час проведення конкурсу  10.08.2021р. Час: 10.00 год.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень