A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Шановні споживачі води м.Городенка та с.Котиківка

Дата: 16.07.2021 11:18
Кількість переглядів: 585

 

Фото без опису

Городенківське ДВУВКГ  повідомляє  що у  зв’язку з посушливими погодніми умовами, значним зниженням рівня води на станції 1-го підйому  та враховуючи  негативний вплив використання питної води з системи централізованого водопостачання для зрошування (поливу) на стан забезпечення питною водою мешканців м.Городенка та с.Котиківка, дитячих садків, підприємств та інших  установ, з метою підтримання необхідного тиску в мережі і забезпечення безперебійного  водопостачання всіх абонентів :

 

1. Не використовувати  питну воду з системи централізованого водопостачання  для зрошування (поливу)  газонів, парників, городів, садів та присадибних ділянок.

 

2. Вважати  використання споживачами питної води із системи централізованого комунального водопостачання  для зрошування (поливу)  газонів, парників, городів, садів та присадибних ділянок   нераціональним використанням питної води, яке приводить до виснаження джерел питного водопостачання.

 

Сподіваємось на Ваше розуміння. Памятаймо, що водні ресурси не безмежні і у справі їх збереження важливим є внесок кожної людини! 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень