A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Виїзний захід служби зайнятості

Дата: 19.07.2021 11:41
Кількість переглядів: 395

 

Фото без опису

 

14 липня 2021 року працівниками Городенківської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено виїзний захід служби зайнятості в село Серафинці Городенківської територіальної громади.

Учасників поінформовано про послуги державної служби зайнятості, актуальні вакансії в регіоні, допомогу в професійному самовизначенні. А також надано інформацію стосовно законодавства про зайнятість та ринок праці, можливості служби зайнятості в питаннях працевлаштування безробітних, підвищення конкурентоспроможності громадян шляхом професійного навчання, зокрема, в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, умови отримання ваучера для осіб старше 45 років  та для учасників АТО. Працівники районної філії звернули увагу на можливостях організації власного бізнесу, в т.ч. шляхом створення фермерського господарства, можливості користування електронними сервізами державної служби зайнятості.

Під час зустрічі жителі села мали можливість ознайомитись з актуальними вакансіями регіону та висловили вдячність за можливість отримання послуг служби зайнятості безпосередньо на території села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень