A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення про початок процедури розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації

Дата: 12.08.2021 15:26
Кількість переглядів: 399

«Городенківська міська рада повідомляє про початок процедури розгляду пропозицій громадськості до проектів містобудівної документації:

1. «Детальний план території частини вулиці Івана Франка, 1в за межами населеного пункту с. Топорівці Городенківської міської ради Коломийського району Івано-Франківської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для іншого сільськогосподарського призначення на  землі для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій та визначення параметрів забудови земельної ділянки». ДПТ розроблено згідно розпорядження Коломийської райдержадміністрації від 09.06.2021 р. №149.

Проект виконаний на замовлення Городенківської міської ради ФОП Петрич С.І., головний архітектор проекту - Петрич С.І.

2. «Детальний план території частини вулиці Чорновола В., 11 за межами населеного пункту с. Вікно Городенківської міської ради Коломийського району Івано-Франківської області з метою визначення параметрів забудови земельної ділянки (реконструкція будівель та споруд комплексу для інкубування птиці». ДПТ розроблено згідно розпорядження Коломийської райдержадміністрації від 11.08.2020 р. №161.

Проект виконаний на замовлення Городенківської міської ради ФОП Петрич С.І., головний архітектор проекту - Петрич С.І.

3. «Детальний план території частини вул. Польова в с. Семаківці Коломийського району Івано-Франківської області з метою відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд та визначення параметрів забудови земельної ділянки». ДПТ розроблено згідно рішення Городенківської міської ради від 28.01.2021 р. № 214-3/2021.

Проект виконаний на замовлення Городенківської міської ради ФОП Петрич С.І., головний архітектор проекту - Петрич С.І.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - Николаїшин М.В.

Детально ознайомитись із проектом, складом, змістом, графічними матеріалами, подати пропозиції можна за адресою: вул. Героїв Євромайдану,6 (3 поверх) в період з 12.08.2021 р. по 15.09.2021 р. у робочий час. Пропозиції надані після встановленого строку не розглядатимуться. Публічна презентація проекту містобудівної документації та проведення слухань проводитиметься 16.09.2021 р. о 11:00 год. в приміщенні залу засідань Городенківської міської ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень