A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Звіт про результати проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць у Городенківській територіальній громаді

Дата: 20.08.2021 16:44
Кількість переглядів: 478

Звіт про результати проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць у Городенківській територіальній громаді

 

З метою з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиць в м. Городенка, с. Сороки, с. Слобітка, с. Чернятин, с. Раковець та              с. Олієво-Корнів та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, на виконання розпорядження голови Городенівської міської ради від 22.06.2021р. № 135 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в Городенківській територіальній громаді», відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч. 4 ст. 1, ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 898 від 24 жовтня 2012 р.  на офіційному   веб-сайті Городенківської міської ради 05.07.2021 р. було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Городенківській територіальній громаді.

Згідно даного інформаційного повідомлення з 05 липня по 30 липня 2021 р. приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиць у Городенківській територіальній громаді.

Організатор громадського обговорення – Городенківська міська рада .

Відповідно до розпорядження міського голови від 22.06.2021р. № 135 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в Городенківській територіальній громаді» створено робочу групу з питання перейменування вулиць у Городенківській територіальній громаді.

Зміст питання, що виносилося на громадське обговорення:

– перейменування вулиці Василя Симоненка в м. Городенці на вулицю Ринкова;

– перейменування вулиці Галана  в с. Сороки на вулицю Зелена;

– перейменування вулиці Чкалова  в с. Сороки на вулицю Вірва;

– перейменування вулиці Галана  в с. Слобідка на вулицю Вишнева;

– перейменування вулиці Галана  в с. Чернятин на вулицю Затишна;

– перейменування вулиці Чкалова  в с. Раковець на вулицю Лугова;

– перейменування вулиці Горького  в с. Олієво-Корнів на вулицю Тиха;

Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання:

В обговоренні взяли участь жителі Городенківської територіальної громади.

У рамках проведення громадського обговорення відбулися такі заходи:

– Громадське слухання 05.08.2021 р. о 10-00 год за адресою:                           м. Городенка, вул. Богуна,11 в приміщенні залу засідань Городенківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень