A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відбулася нарада по проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні»

Дата: 08.09.2021 11:52
Кількість переглядів: 878

Фото без опису
У с. Росохач відбулася нарада по проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні»
Городенківська громада ввійшла у перелік 20 громад-переможців в Україні, яких відібрали для участі у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні». В рамках проєкту передбачена всебічна підтримка формування добровільних пожежних команд, допомога у розробці програми покращення місцевої безпеки та навчальні візити представників громад для вивчення польського досвіду у вказаній сфері. 
Також добровільні пожежні команд отримають як навчально-методичну допомогу з вдосконалення системи цивільного захисту на місцевому рівні, так і допомогу із забезпечення спеціалізованим спорядженням. Зокрема, проєктом передбачено закупівлю спорядження для 6 членів команди (ще 6 комплектів буде придбано за кошти громади).
Тому для планування подальшої діяльності в рамках проекту 07 вересня 2021 року відбулося виїзне засідання, в якому взяли участь міський голова Богдан Кобилянський, керівник відділу проєктів та міжнародного співробітництва Марія Здріла, староста с. Росохач Галина Мельничук, депутат міської ради Ігор Микитчук, начальник Коломийського районного управління Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області підполковник служби цивільного захисту Мочерняк Андрій, начальник 5ДПРЗ м. Коломия Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, підполковник служби цивільного захисту Шокалюк Володимир, начальник 13 ДПРЧ м. Городенка 5 ДПРЗ м. Коломия Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, майор служби цивільного захисту, лідер - ініціатор майбутньої добровільної пожежної дружини Михайло Куска та інші члени команди, директор Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст. Бедзюк Надія. 
На засіданні розглядалися питання: підведення опалення до ангару, де буде зберігатися пожежна машина, формування повного складу добровільної пожежної команди в кількості 12 осіб, підготовки програми підтримки добровільної пожежної дружини у громаді, передачі пожежної машини та проблемні питання створення таких добровільних пожежних команд в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень