A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Про призов громадян на строкову військову службу восени 2021 року

Дата: 13.09.2021 11:50
Кількість переглядів: 988

             На підставі Указу Президента України від 24 лютого 2021 р. № 71/2021  «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на  строкову військову службу у 2021 році», відповідно до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 року № 352 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 р. № 100) «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом» з 01 жовтня 2021 року по 31 грудня 2021 року проводиться призов громадян України на строкову військову службу.

             Явці на призовні дільниці першого відділу (м. Городенка), другого відділу (м. Снятин) Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (м. Коломия) підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким в період чергового призову  виповниться 18 років, а також громадяни 1994 – 2002 років народження, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

             Для дотримання вимог Указу Президента України від 24 лютого 2021 р. № 71/2021, Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», наказую:

           

            1. Усім громадянам Коломийського району, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на відповідні призовні дільниці, а саме:

            1.1. Громадянам, які проживають на території Городенківської ОТГ та Чернелицької ОТГ прибути до призовної дільниці за адресою: м. Городенка, вул. Богуна,14 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.        

            1.2.  Громадянам, які проживають на території Снятинської ОТГ та Заболотівської ОТГ прибути до призовної дільниці за адресою: м. Снятин, вул. Шевченка, 67 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.        

            1.3. Громадянам, які проживають на території Гвіздецької ОТГ, Коломийської ОТГ, Коршівської ОТГ, Матеївецької ОТГ, Ниньовербізької ОТГ, Отинійської ОТГ, П’ядицької ОТГ, Печеніжинської ОТГ, Підгайчиківської ОТГ прибути до призовної дільниці за адресою: м. Коломия, вул. І.Франка, 6 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.         

           

            2. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути у відповідні призовні дільниці до 10 жовтня 2021 року, та мати при собі документи, які засвідчують особу.

           

            3. Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову     військову службу і тимчасово перебувають на території Коломийського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у відповідний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки  для проходження призовної комісії.

 

            4. Керівникам підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності,  відкликати призовників з відряджень та забезпечити своєчасне прибуття їх на призовну дільницю.

 

            5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.

 

6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

7. Наказ довести до відділів Коломийського РТЦК та СП, керівників підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності згідно розрахунку розсилки та опублікувати в засобах масової інформації.

 

 

 

 

 

ТВО начальника

Коломийського  районного територіального

центру комплектування та соціальної підтримки

підполковник                                Роман ПЛИТУС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень