A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Продовжили карантин до 31.12.2021 р

Дата: 23.09.2021 15:26
Кількість переглядів: 661

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій "Про запобігання поширенню на території громади коронавірусу COVID-19".

На виконання протоколу №35 від 21 вересня 2021 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та Постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 із змінами від 22.09.2021р. вирішили:

Продовжити карантин до 31.12.2021р. на всій території Городенківської громади.

Запровадити обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої распіраторної хвороби COVID-19.

 Забезпечити навчальний процес для учнів 1-4 кл. та вихованців дошкільних навчальних закладів у звичному режимі.

Навчально-виховний процес для учнів 5-11 кл. дозволити тільки у тих навчальних закладах, де забезпечено не менше 80% вакцинованих працівників.

 

Аналогічні вимоги стосуються комунальних закладів: «Центр культури й мистецтва», «Центр дитячої та юнацької творчості», «Дитячо-юнацька спортивна школа», «Дитяча музична школа».

 Культурно-мистецькі, спортивно-розважальні заходи, роботу закладів громадського харчування та інших закладів у сфері надання послуг дозволено проводити за умови дотримання карантинних вимог, передбачених «жовтим» рівнем епіднебезпеки.

 Забезпечити виконання інших карантинних обмежень для підприємств, організацій, установ, всіх форм власності і підпорядкування, передбачених названою Постановою КМУ

Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень