A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

На контролі у влади

Дата: 01.12.2021 15:13
Кількість переглядів: 495

Фото без опису
В цілому по державі і в тому числі в Городенківській громаді розпочалася реалізація проєку АТ «Укрпошта» під назвою «Сільське відділення».
Міська рада отримала багато звернень від жителів громади щодо можливих проблемних питань при впровадженні даної реформи.
Саме тому, в межах своєї компетенції міською радою було спрямовано до керівництва АТ «Укрпошта», до Народного депутата України відповідні звернення про недопущення таких підходів у процесі реалізації проєкту.
Крім цього для роз’яснення ситуації, що склалася було запрошено на засідання виконавчого комітету міської ради керівництво цієї установи, де вони мали змогу поспілкуватися з депутатським корпусом, старостами старостинських округів та місцевою пресою.
Під час цієї зустрічі було запропоновано ряд конструктивних пропозицій, які б мали покращити якість подання відповідних послуг для населення громади. Наразі відповіді від керівництва АТ«Укрпошта» по даному питанню не отримали.
Тому міським головою доручено старостам старостинських округів проаналізувати та постійно моніторити надання поштових послуг населенню за новими правилами, а саме: доставка пенсії, періодичних видань, посилок тощо.
За результатами інформації від старостів буде узагальнено всі негативні сторони у реалізації проєкту «Сільське відділення» та доведено до керівництва АТ «Укрпошта» для вжиття заходів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень