A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оголошення!

Дата: 09.12.2021 10:52
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Городенківська міська рада оголошує  відбір кандидатів  у члени Спостережної ради КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГОРОДЕНКІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Депутати міської ради, Коломийська районна державна адміністрація, представники громадськості та громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я, організацій, що здійснюють професійне самоврядування у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції, протягом 10 робочих днів до 22.12.2021 р. направляють міській раді  пропозиції щодо включення кандидатів до  складу Спостережної ради.

Відбір представників громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, проводиться шляхом рейтингового голосування за кандидатів у члени Cпостережної ради на офіційному веб-сайті міської ради.

Для проведення рейтингового голосування, опрацювання його результатів та відбору членів Спостережної ради міською радою утворена комісія в такому складі:

Чупрун Василь Степанович  - депутат міської ради, головакомісії;

Потурнак Олег Богданович  -  заступник директора КНП «ГОРОДЕНКІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» ГОРОДЕНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

Музичка Любомир Володимирович -  секретар міської ради.

Рейтингове голосування за кандидатів від громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, у члени Спостережної ради здійснюється шляхом заповнення електронних бюлетенів.

Комісія забезпечує підготовку бланка для голосування в електронній формі (далі - електронний бюлетень) та розміщення його на офіційному веб-сайті міської ради.

В електронному бюлетені зазначаються в алфавітному порядку прізвища усіх кандидатів від громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування.

Електронний бюлетень для голосування заповнюється шляхом обов’язкового виставлення кандидатам від громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, рейтингових балів від 1 до 5.

Вимоги до кандидатів:

бездоганна ділова репутація;

відсутність реального або потенційного конфлікту інтересів, що може вплинути на об’єктивність і неупередженість прийняття рішень Спостережною радою, зокрема відсутність трудових відносин із закладом охорони здоров’я;

наявність професійних знань, вищої освіти, досвіду роботи у сфері охорони здоров’я, зокрема захисту прав пацієнтів;

відсутність непогашеної судимості.

Підрахунок голосів здійснюється комісією. У разі коли за результатами рейтингового голосування з відбору кандидатів від громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, їх кількість перевищує вісім осіб, проводиться повторне рейтингове голосування серед кандидатів, які набрали однакову найменшу кількість балів.

Якщо від громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, запропоновано до восьми кандидатів, рейтингове голосування не проводиться.

Окрім того, одна і та сама особа не може бути членом Спостережної ради більше двох строків підряд.

Комісія перевіряє відповідність кандидатів від громадськості, громадських об’єднань та організацій, що здійснюють професійне самоврядування, представника міської ради, представників структурних підрозділів з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації, депутатів міської  ради вимогам, які визначені Статутом.

Комісія приймає рішення про персональний склад Спостережної ради та подає міському голові на затвердження.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень