A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

«Дністровський регіональний ландшафтний парк ім.Сергія Дідича»

Дата: 09.12.2021 13:42
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

Відбулася презентація документації із землеустрою щодо встановлення меж територій природно-заповідного фонду місцевого значення «Дністровський регіональний ландшафтний парк ім.Сергія Дідича» в адміністративних межах Городенківської територіальньої громади.

Обговорено ряд питань щодо функціонування зонування Дністровського РЛП, його територій та об’єктів природно-заповідного фонду, а саме:

1.Про Регіональний ландшафтний парк, створений без вилучення земельних ділянок, водних та інших природних об’єктів у їх власників або користувачів.

2.Про сільськогосподарські угіддя, які ввійшли до території Дністровського РЛП та при розроблені проєкту організації території будуть віднесені до господарської зони Парку.

Міським головою спільно з старостами придністерських сіл громади запропоновано внести зміни в Положення про Дністровський регіональний парк щодо виключення земель сількогосподарського призначення (паї, землі, які є в користуванні або у власності громадян) та входять у межі заповідної зони площею біля 4 тис.га, які стосуються здійснення господарської діяльності та інших антропогенних впливів.

Детальніше з Положенням про Дністровський регіональний парк ви можете ознайомитись за посиланням: https://orada.if.ua/decision/%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%B4%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень