A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Миколай іде до дітей

Дата: 17.12.2021 15:24
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих. Саме тому, 17 грудня, напередодні свята Миколая в ресторані «Прикарпаття» проведено святковий захід для дітей громади, які залишились без батьківського піклування. На свято завітали отці-декани, представники міської ради, представник поліції з ювенальної превенції, опікуни/піклувальники.

Боже Благословення та фінансову підтримку діти отримали від отців-деканів – Ігоря Левицького та Богдана Мороза.

Із привітальними словами від керівництва громади завітав заступник міського голови – Тарас Колісник та керуючий справами – Галина Дідич.

До організації свята Миколая долучились: підприємець Галина Ткачівська, завдяки якій діти отримали подарунки, а також сім’я Угринів, завдяки яким діткам організовано святковий стіл.

Концертне дійство організували працівники районного палацу культури на чолі з Романом Осадчуком разом із художніми керівниками та талановитими вихованцями.

Мати-вихователь дитячого будинку сімейного типу – Зореслава Григорів, привітала дітей та присутніх колядкою власного авторства.

Діти відчули теплу атмосферу, були не лише глядачами, а й учасниками свята, а Святий Миколай побажав усім присутнім родинного затишку, здоров’я, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті.

Висловлюємо подяку усім, хто приєднався до привітання дітей та надав фінансову підтримку, а саме: отцям – Ігорю Левицькому та Богдану Морозу, Галині Ткачівській та Городенківській міській раді. Немає нічого більш приємного, ніж посмішки на дитячих обличчях.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень