A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Вітання міського голови Богдана Кобилянського з Новим роком та Різдвом Христовим !

Дата: 06.01.2022 06:00
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

Дорога Городенківська громадо!

    Рік, що минає, приніс нашій громаді багато знакових подій, які обов’язково залишаться не лише у нашій пам’яті, а й назавжди ввійдуть в літопис новітньої історії краю.

   Попри всі труднощі та випробування, можна вважати, що 2021-й був багатий на здобутки та перемоги. Так, на Городенківщині ми будували, ремонтували та урочисто відкривали амбулаторії, приймальне відділення лікарні, дитячі спортивні майданчики, фонтан, центральну пішохідну площу, купували нове обладнання для освітніх закладів, відновлювати автошляхи краю. Успішно вигравали та реалізовували громадські проєкти та проєкти різних рівнів, впорядковували земельні відносини та питання комунального майна.

    Розпочали співпрацю із громадами Дністровського каньйону, провідними вузами нашої області.

   Це все - наша спільна заслуга. Адже кожен із нас гідно прожив кожну мить цього року, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: працювали та вчилися, самі долали негаразди та допомагали іншим.

    Тому вдячний усім, хто трудився для розвитку громади в культурних, освітніх, медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав творити нову історію Городенківської громади, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього по-справжньому вільної, демократичної, незалежної європейської України.

Мир і спокій, свобода і незалежність, добробут та єдність - ось головні прагнення кожного українця. І за те, що можемо сьогодні радіти Новорічно- Різдвяним святам, уклонімося насамперед славним українським воїнам. Тим, хто зараз не за багатим святковим столом, а в холодному зимовому окопі. Хто не з келихом у руці, а з автоматом напоготові. Усі ми щиро вдячні українським військовим за мирну святкову ніч!

   Дорогі краяни! У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями - на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної землі. Чи справдяться наші сподівання - залежить, передусім, від кожного з нас.

    Тож щиро бажаю, аби Новий рік подарував нам ще більше сил та натхнення для втілення найамбітніших планів та задумів.

    Нехай у теплому родинному колі пройдуть Різдвяні свята, звідусіль лунають колядки та радісний сміх, а новий 2022-й рік принесе з собою добробут в кожну оселю, щоб кожен був щасливим та здоровим.

    Нехай серця будуть зігріті любов’ю і теплом, а домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням. Бажаю зустріти ці чудові свята у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами.

    Нехай прийдешній рік стане щедрим на успіхи та принесе приємний смак перемоги як Україні, так і кожному з нас.

    Процвітання, злагоди, оптимізму і достатку всій нашій Городенківській громаді!

 

З Новим Роком! З Різдвом Христовим!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень