A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Розширено перелік організацій, співробітники яких мають обов’язково щепитися проти COVID-19

Дата: 31.01.2022 17:05
Кількість переглядів: 250

З 31 січня 2022 року також набирає чинності наказ Міністерства охорони здоров'я України, який розширив перелік організацій, співробітники яких мають обов’язково щепитися проти COVID-19.

Крім освітян, працівників центральних органів влади та місцевих державних адміністрацій, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади, установ і закладів, що надають соціальні послуги, закладів соціального захисту для дітей, реабілітаційних закладів, підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, обов’язковій вакцинації проти коронавірусу на період дії карантину підлягають співробітники:

  • органів місцевого самоврядування; 
  • закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності;
  • комунальних підприємств, установ та організацій.

Працівники цих установ, які не отримають принаймні одну дозу вакцини проти COVID-19 до 31 січня, з 1 лютого 2022 року будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Ця вимога не стосується людей, які мають абсолютні протипоказання до щеплень від коронавірусної хвороби та медичний висновок на підтвердження цього.

На керівника підприємства покладається контроль за допущенням до роботи тільки тих працівників, які мають документи про щеплення чи протипоказання до вакцинації.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області вчергове наголошує: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.

Тож, вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед колег, родичів та друзів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень