A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

АФГАН – У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ…

Дата: 15.02.2022 15:37
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

 Сьогодні у м.Городенка біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» відбулося віче-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Спільно з отцем-деканом Ігорем Левицьким у помнальній  молитві згадали загиблих побратимів у афганській війні та тих, хто віддав життя при захисті цілісності та суверенітету України на її Сході та піднесли молитву за здоров’я живих ветеранів воїнів-інтернаціоналістів,  за мир і спокій  в Україні.

Зі словами вітання до ветеранів та  всіх присутніх звернувся  секретар міської ради Любомир Музичка: «Щира подяка Вам воїни-інтернаціоналісти за відвагу, самопожертву та вірність військовій присязі. Ви є добрим прикладом для молодого покоління. На жаль, і сьогодні нам знову доводиться відстоювати суверенність та недоторканість кордонів нашої держави».

Ветерании афганської війни  не стоять  осторонь під час агресії Росії на Сході України та передають свій досвід  молодим військовослужбовцям, в тому числі на російсько-українській війні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень