A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Городенківщина вшанувала Героїв Небесної Сотні

Дата: 18.02.2022 13:57
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

    Сьогодні біля пам’ятника Героям Небесної Сотні відбулося віче-реквієм з увічнення пам’яті і подвигу учасників Революції гідності, яка стала переломним моментом у новітній історії нашої держави.
    Священнослужителі  відслужили поминальну панахиду за загиблими Героями та хвилиною мовчання увінчали пам’ять про них.

     Перед присутніми виступив міський голова Богдан Кобилянський, який зазначив: «Трагічні події 18-20 лютого 2014 року сьогодні зібрали нас, щоб у скорботі схилити голови перед пам’яттю людей, яких було вбито у мирний час.  Городенківська земля поклала на алтар Свободи і Гідності життя Героя Небесної Сотні – Сергія Дідича. Загибель Небесної Сотні, анексія Криму, розпалювання ворожнечі та військова агресія на сході України, ескалація конфлікту Росії – ось ті виклики, які спонукають нас продовжувати боротьбу за власну гідність і єдність своєї держави.»
    Герої не вмирають допоки ми завершуємо розпочате ними. Вічна пам'ять про Героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули на Сході України навічно збережеться в наших серцях.

    Квіти  пам’яті  і шани лягли до пам’ятника Героям Небесної Сотні  та до  пам’ятної дошки  Герою України – Сергію Дідичу. 
     Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні  у наших серцях. Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!

 Вічна пам'ять Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень