A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Участь у проєкті "Німецько-український агрополітичний діалог"

Дата: 21.02.2022 17:10
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

    Городенківська територіальна громада одна із двох прикарпатських громад та восьми зі всієї України, що увійшли у проєкт "Німецько-український агрополітичний діалог" за погодженням Всеукраїнської Асоціації Громад.

    Сьогодні взяли участь в установчій онлайн-зустрічі з приводу заснування робочої групи з питань сільського розвитку, як неформального об'єднання зацікавлених сторін у сфері сільського розвитку України, в рамках реалізації даного проєкту.

    Мета робочої групи - формування механізмів неформальної координації сільського розвитку між основними зацікавленими сторонами та напрацювання основних етапів розвитку сільської місцевості в Україні (з акцентом на аграрному секторі).

    До складу групи увійдуть представники органів влади, бізнесу, громадянського суспільства та експертного середовища, задіяних у сфері сільського розвитку.

    Ознайомлено учасників із варіантами  створення та діяльності робочих груп:

1. Громадська платформа сільського розвитку (учасники – суб’єкти приватного права).

2. Платформа сільського розвитку (учасники – суб’єкти публічного права).

 Одним  із найважливіших завдань таких робочих груп – вироблення пропозицій щодо подальших напрямів сільського розвитку, що є особливо актуальним у контексті підтримки євроінтеграційних процесів в Україні.

    Акцентовано увагу  на важливість кооперації в сільській місцевості як ефективного механізму сталого економічного розвитку села, враховуючи європейський досвід.

   За результатами онлайн-зустрічі було запропоновано учасникам сформувати бачення основних етапів розвитку сільської місцевості в Україні для формування моделі новітнього села.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень