A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Оперативна інформація

Дата: 28.02.2022 18:53
Кількість переглядів: 198

 

    Інформуємо про те, що день 28 лютого пройшов у нашій територіальній громаді у звичному режимі, без надзвичайних подій та провокацій.

   На території громади до охорони важливих об’єктів та патрулювання приступив підрозділ територіальної оборони забезпечений зброєю та всім необхідним. Усі важливі об’єкти у населених пунктах знаходяться під охороною, забезпечено патрулювання у населених пунктах.

  На території області, в тому числі нашої громади безперебійно у звичному режимі працює банківська система, термінали, банкомати, казначейське обслуговування, проводяться всі платежі. Всі зарплати /пенсії/ інші соціальні виплати будуть проводитися.

 Прийняли рішення про заборону продажу алкоголю по Івано-Франківській області (розпорядженням обласної військової адміністрації). Це правило стосується всіх, без винятку.

  Відділ соціального захисту міської ради продовжує реєстрацію та розселення евакуйованого населення. Проводиться додатково перевірка документів чоловіків від 18 до 60 років.

   У стабільному режимі працює сфера послуг.

  Спільно з кожним жителем громади нам вдасться допомоги та захистити нашу державу.   Дотримуймось всіх правил, вірмо в армію та підтримуймо Україну. Наше майбутнє в наших руках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень