A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Рятувальники вкотре застерігають громадян, що за чинним законодавством, порушники правил пожежної безпеки нестимуть адміністративну та кримінальну відповідальності

Дата: 02.05.2022 11:35
Кількість переглядів: 379

Фото без опису
??Рятувальники вкотре застерігають громадян, що за чинним законодавством, порушники правил пожежної безпеки нестимуть адміністративну та кримінальну відповідальності.??
???? 3 березня 2022 р. Верховна Рада України внесли зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану.
???? У ст. 113 “Диверсія” ККУ до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер додали і навмисні підпали, зокрема й сухої рослинності.
???? Під час воєнного стану такі дії становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань рятувальників, військових та правоохоронців і знижують обороноздатність країни.
???? Відтепер спалювання сухостою в Україні розцінюються як кримінальний злочин, який передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна.
???? Кожен виклик рятувальників на ліквідацію наслідків злочинних дій паліїв трави – це витрачання ресурсу, що може знадобитися на нагальні потреби! Шановні громадяни,зупиняйте паліїв, допоможіть зупинити ці злочини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень