Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ДОПОМАГАЄМО ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

Дата: 09.05.2022 16:22
Кількість переглядів: 252

Фото без опису
???? Від початку повномасштабної збройної агресії російської федерації на територію України багато людей опинилися в складних життєвих умовах, деякі вимушено покинули власні домівки та залишилися без засобів до існування.
???? Щодня до нашої громади приїжджають десятки людей, які тікають від рашистських обстрілів та ракетних ударів. Чимало українців їдуть через Городенку транзитом на захід, але й чимало з них мають намір залишитися у нашому місті чи селах громади до завершення бойових дій.
???? На території Городенківської територіальної громади станом на 09 травня 2022 року розміщено 3597 осіб (з них у комунальних закладах розміщено 61 особа, у приватному секторі - 3536 осіб).
???? На базі Городенківського ліцею імені І.Данилюка функціонує пункт збору волонтерської допомоги.
???? За цей період часу сформовано та видано 812 наборів харчових продуктів,а саме: крупи, макарони, м‘ясні та рибні консерви, олія, дитяче харчування та 812 гігієнічних наборів, речі побуту, одяг, ковдри, іграшки для дітей.
???? Волонтерські центри по видачі одягу, речей особистої гігієни та побуту функціонують у Городенківському ліцеї №2 та міській публічній бібліотеці ім. Л.Мартовича.
???? Крім цього, відділом соціального захисту міської ради роздано 40 продуктових наборів та 20 наборів (засобів гігієни) внутрішньо переміщеним сім’ям (багатодітним, малозабезпеченим та сім’ям, де виховуються діти інваліди до 18 років).
???? До Великодніх свят за сприяння міської ради старостами старостинських округів роздано більше тисячі пасок та продуктових наборів.
???? Протягом 75 днів війни волонтерську допомогу щодня отримують внутрішньо переміщені особи, які тимчасово проживають на території нашої громади.
????Відділом освіти міської ради щодня забезпечуються продуктовими наборами та засобами гігієни внутрішньо переміщені особи, котрі проживають у комунальних закладах громади.
???? На черговій сесії міської ради депутати ухвалили Програму забезпечення перебування внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб у тимчасових пунктах проживання та місцях тимчасового перебування на 2022-2023рр., якою передбачено створення належних умов проживання, виділення продуктів харчування, надання грошової допомоги багатодітним сім’ям та особам, які потребують довготривалого лікування.
???? Загальний обсяг фінансованих ресурсів, необхідних для реалізації Програми складає 200 тис. грн.
???????? Долучайтеся, будь ласка, до нас! Внесок кожного важливий, бо він спрямований на перемогу України!
Спільними зусиллями ми наближаємо Перемогу!
Слава Україні!???????? Героям Слава!????????

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень