A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ГОРОДЕНКА- БОРОДЯНКА РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 20.05.2022 16:31
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

   Нещодавно, як уже повідомлялось, селище Бородянку  на Київщині відвідав перший заступник  міського голови Іван Мороз. Результатом цієї поїздки  стало підписання  Угоди про партнерство  між Бородянською та Городенківською громадами.

    А сьогодні на Городенківщину приїхала делегація із Бородянки на чолі із в.о.селищного голови Єрко Георгієм Миколайовичем.

   Тісна дружба і підписання Угоди  відбулися за сприяння нашого земляка Василя Матійчика, який першим і неодноразово супроводжував гуманітарну допомогу від жителів Городенківської громади в окуповану рашистами Бородянку.

   Перед присутніми у залі міської ради він розповів про звірства окупантів і страшні руйнування житлових масивів та об’єктів інфраструктури.

   Керівник Бородянської громади від жителів селища щиро продякував Городенківщині за посильну всебічну допомогу та розповів про заходи, які  вживаються для відбудови зруйнованих населених пунктів. Також було продемонстровано короткий відеосюжет про зруйновану Бородянку.

   По завершенні зустрічі міський голова Богдан Кобилянський та присутні старости старостинських округів висловили  готовність до продовження надання допомоги Бородянській громаді.

   В.о селищного голови Бородянки  відвідав ряд культурно-мистецьких об’єктів на території населених пунктів  нашої громади. 

    Оглянули центральну площу міста Городенки та  водограй  «Перлина Покуття». Завітали у Палац культури, де його зустріли з хлібом і сіллю та українською піснею.

   Крім цього відвідали дошкільний навчальний заклад «Журавлик» у селі Серафинці, де зустрілися з колективом.

   А напередодні 161-ої річниці  перепоховання праху Тараса Шевченка поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасові Шевченку у с. Серафинці та віддали шану Кобзареві.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень