A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

“Івано-Франківськгаззбут” не обслуговуватиме мешканців Прикарпаття

Дата: 29.06.2022 12:21
Кількість переглядів: 511

Фото без опису
???? Деталі про зміну газопостачальника розповів директор ТОВ «Івано-Франківськгаззбут» Юрій Пилипів – «з 1 травня усіх споживачів автоматично підключили до “Нафтогазу”. Тепер ціна за газ становить 7,96 грн/куб. м без транспортування. Відповідний наказ Кабінету Міністрів України вийшов 6 червня 2022 року. Тому вже за травень платити за “блакитне паливо” клієнтам потрібно на рахунки “Нафтогазу”».
???? Оновлені рахунки від нового газопостачальника прийдуть кожному споживачу автоматично, онлайн та у поштову скриньку за місцем проживання. Також інформацію можна отримати зайшовши в особистий кабінет за посиланням на my.gas.ua (номер особового рахунку можна отримати в чатботі або у контакт-центрі);
???????? Як повернути кошти, якщо ви заплатили за газ за травень в "Івано-Франківськгаззбут"?
Потрібно написати заяву для повернення коштів у Центрі обслуговування клієнтів АТ «Івано-ФранківськГаз» м. Городенка вул. Богдана Хмельницького 45.
До заяви необхідно додати:
-Копію квитанції про оплату;
-Копію паспорта та ІПН
-Виписку з реквізитами вашого карткового рахунку;
?? Скан-копії зазначених документів можна надіслати на ім'я директора ТОВ на поштову або електронну адресу "Івано-Франківськгазбуту"
contact@ifgaszbut.com.ua
76010,м.Івано-Франківськ,вул.Ленкавського 20
???? Після отримання заяви ТОВ "Івано-Франківськгаззбут" проведе звірку розрахунків і при наявності переплати, сума переплати буде повернута на рахунок вказаний споживачем.
???? Для споживачів, які не мають банківського рахунку і оплачували за газ у поштовому відділені, ТОВ "Івано-Франківськгаззбут" веде переговори з Укрпоштою щодо можливості повернення суми переплати готівкою через Укрпошту. При появі такої можливості споживачів проїнформують додатково.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень