A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Рекомендовано орієнтовну вартість обмолоту зернових культур для населення на території Городенківської територіальної громади

Дата: 12.07.2022 10:11
Кількість переглядів: 243

   На цей час в сільськогосподарських підприємствах Городенківської  громади та приватних господарствах активно триває жнивна компанія. Вкрай важливим залишається питання своєчасного збирання вирощеного врожаю.

    В умовах сьогодення великим викликом для агропромислового сектора громади стали, зокрема, різке зростання вартості пального та витратних матеріалів, що у свою чергу призвело до подорожчання вартості послуг у цій галузі.

    На сьогоднішній день згідно проведених розрахунків вартість обмолоту 1 га зернових культур для населення з врахуванням поточних цін матеріально-технічних ресурсів та інших складових великогабаритними комбайнами складає орієнтовно 4000 грн. за 1 га (40 грн. за 1 ар), однак вартість обмолоту може змінюватися в залежності від типу комбайна, площі зернових, відстані до поля та інших чинників.

   З метою успішного завершення жнивної компанії у цих складних умовах Городенківська міська рада закликає власників зернозбиральної техніки не завищувати вартість обмолоту зернових культур та знаходити компромісні варіанти вирішення проблемних ситуацій із громадянами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень