A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Робоча поїздка

Дата: 05.08.2022 22:04
Кількість переглядів: 275

   

   Сьогодні міський голова Богдан Кобилянський спільно з заступницею голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Людмилою Сірко, першою заступницею голови Коломийської районної державної адміністрації Любов'ю Михайлишин та начальницею відділу освіти Городенківської міської ради Світланою Івасюк проінспектували об'єкти інфраструктури нашої територіальної громади для можливого проживання там внутрішньо переміщених осіб.

   Спершу делегація відвідала дитячий садок у Сороках, де мешкає кілька сімей переселених із Луганської та Донецької областей. Для їх комфортного перебування тут облаштовано ванну кімнату та санвузол, придбано насосну станцію, бойлер і кухонні меблі, зроблено капітальний ремонт кухні, провели до неї й водопровід.

   Відвідали позаміський заклад оздоровлення і відпочинку «Перлина Придністров'я», де зараз перебуває 76 дітей із пільгових категорій, які оздоровлюються та проходять психосоціальні заняття за сприяння відокремленого підрозділу фонду «Terre des hommes» – «Родина Україна».

    Провели й інспекцію в державному навчальному закладі "Городенківський професійний ліцей", де є місце для проживання 120-150 осіб. Перед цим приміщення необхідно відремонтувати – замінити мережу електропостачання, обладнати душові та туалети, закупити меблі тощо. Є місце для проживання внутрішньо переміщених осіб і в приміщенні колишнього протитуберкульозного диспансеру, де орієнтовно можна розмістити 50-70 осіб. Попередньо і тут необхідно буде привести будівлю до ладу та облаштувати її для комфортного життя людей.

  Завершилася робоча поїздка оглядом міського укриття, в якому з початку навчального року, під час повітряної тривоги будуть перебувати школярі з двох навчальних закладів міста. Тут вже провели ремонтні роботи та підготували укриття для перебування дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень