A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Цільове використання державної допомоги при народженні дитини

Дата: 09.08.2022 15:31
Кількість переглядів: 602

  Фото без опису

 

Цільове використання державної допомоги при народженні дитини на контролі працівників комунального закладу «Центр соціального обслуговування» Городенківської міської ради».

    Відповідно до плану роботи КЗЦСО на 2022 рік фахівці із соціальної роботи здійснюють виїзди з метою перевірки цільового використання коштів.

   Впродовж першого півріччя 2022 року фахівцями із соціальної роботи КЗЦСО здійснено 72 обстеження сімей з метою контролю за цільовим використанням допомоги сім’ям з дітьми, 10 сімей не виявлено за місцем проживання у 1 сім’ї  виявлено нецільове використання коштів.

   Під час відвідування сімей з дітьми, які отримують державну соціальну допомогу при народженні дитини, складається акт перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини, де вказуються умови, які створені для виховання та розвитку дитини, перевіряється наявність у дитини харчування та одягу відповідно до віку та сезону, наявність засобів гігієни, візка та ліжка тощо. В ході здійснення обстеження спеціалісти центру надають соціальні послуги, а також консультації, проводять бесіди з батьками щодо належного догляду за дітьми.

   У більшості сімей батьки належним чином піклуються та створюють умови для проживання та виховання дітей. Проте є випадки, коли батьки ведуть асоціальний спосіб життя (вживання алкоголю, антисанітарні умови проживання, недостатня увага до потреб дитини). При виявленні такої сім’ї  праівники КЗЦСО  надають копію висновку у відділ соціального захисту населення Городенківської міської ради для подальшого рішення щодо проведення роботи з сім’єю як такою, що опинилася в складних життєвих обставинах та проведення відповідної соціальної роботи тобто взяття під соціальний супровід.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень