A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Зустріч з представниками громадської організації СОС «Дитячі Містечка»

Дата: 19.08.2022 14:38
Кількість переглядів: 199

Сьогодні відбулася зустріч міського голови Богдана Кобилянського з представниками громадської організації СОС «Дитячі Містечка».
? СОС Дитячі Містечка Україна (SOS Kinderdorf International) – це міжнародна незалежна благодійна організація соціального спрямування, яка допомагає дітям у 136 країнах та територіях світу. Організація здійснює 5 основних напрямків роботи, а саме: робота з родинами у кризі, з дітьми-сиротами, з молодими людьми з числа сиріт та з родин у кризі, з родинами, що постраждали від бойвих дій на Сході України, адвокаційна діяльність задля покращення стану прав дітей в Україні.
Спільно з головою міської ради Богданом Кобилянським та начальником Служба у справах дітей Городенківської міської ради Андрієм Цюмпалою благодійники обговорили основні напрямки співпраці та діяльності у Городенківській громаді.
? Насамперед волонтери з «Дитячих містечок» готові допомогти у створенні ще одного дитячого будинку на території громади, де зможуть мешкати діти, уродженці Городенківщини, сироти чи позбавлені батьківського піклування. Також на зустрічі обговорили й надання сім’ям із неповнолітніми дітьми грошових виплат, продуктових наборів та речей необхідних у побуті.
?Опісля зустрічі представники СОС "Дитячі містечка" вирушили в Михальче, оглянути приміщення колишнього дитячого садочка, як будівлю під майбутній дитячий будинок.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень