Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Робоча зустріч у Бжезькому повіті

Дата: 14.09.2022 14:20
Кількість переглядів: 376

Фото без опису
З ініціативи старости ??Powiat Brzeski Jacek Monkiewicz в м.Бжеґ відбулася робоча зустріч за участі партнерських повітів ??Powiat Brzeski, ?? Starostwo Powiatowe w S?awnie Польщі, ??Kreisverwaltung Kusel Німеччини та ??Городенківської територіальної громади.
?? На зустрічі старости дружніх повітів та Городенківським міський голова обговорили питання та напрямки подальшої співпраці в різних галузях, особливу увагу звернули на допомогу Збройним силам України та підтримку внутрішньо переміщених осіб.
?? Міський голова Богдан Кобилянський подякував нашим партнерам за тривалу та постійну підтримку у боротьбі з російським окупантом.
?? Ще раз від імені Городенківської територіальної громади висловлюємо велику вдячність нашим польським та німецьким побратимам, які у цей нелегкий час спротиву України російській агресії, продовжують допомагати українцям?. Бракує слів, щоби висловити нашу вдячність за вашу постійну підтримку та за надану гуманітарну допомогу, яка вже невдовзі надійде військовим Збройних Сил України. ?Допомагаючи в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто необхідні для наших захисників речі, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.
??РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!??
??Слава Україні! Героям Слава!??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень