Городенківська міська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відкриття підрозділу Добровільної пожежної команди на Городенківщині

Дата: 12.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 161

Фото без опису
Сьогодні у селі Росохач відкрили та освятили підрозділ Добровільної пожежної команди.
????Це стало можливим завдяки участі Городенківської громади у проєкті « Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми " ULEAD з Європою / ULEAD with Europe" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
 
????Як наголосив міський голова Богдан Кобилянський – « В цей час, коли в країні йде війна, відкриття такої пожежної команди є важливим для безпеки мешканців. Оскільки Городенківська громада територіально велика, створення Добровільної пожежної команди дасть змогу зміцнити систему цивільного захисту та дозволить оперативніше реагувати на пожежі, запобігати пошкодженню майна та зберігати життя наших мешканців» Ще Богдан Миколайович подякував усім причетним до відкриття такої потрібної громаді добровільної пожежної команди.
 
????Це перша добровільна пожежна команда на Городенківщині, дуже важливо, що нестимуть службу тут місцеві мешканці, які знають територію і зможуть ефективно та швидко надавати допомогу в гасінні пожеж та інших надзвичайних ситуаціях.
 
Завдяки співпраці з ДСНС та участі в проекті добровольці отримали пожежне авто та спеціальне спорядження.
?? Дякуємо Збройним силам України за спокій та можливість і далі працювати на благо громади, створювати нові потрібні об'єкти та реалізовувати корисні проєкти.
Слава Україні! Героям Слава!??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень